Ozguu Esbebeginannesi çok geçmiş olsun canım muhakkak haber ver 🙏🏻 inşallah sağ salim güzel haberler verirsin
Gulsahim Esbebeginannesi benim makattan gelmişti o şekilde parça parça ilk gebeliğimde gitmiştim doktor kalan genişliyor bebeğe yer açılıyor demişti.. Çok üzüldüm İnş bebeğine sana bişry olmaz 😪❤️
Es_69 Gulsahim Ayni seyi yasamaisiz 😪😪 Yerlesme kanamasidir diye srkli telkin vererek yolaldi sonu hussrandi 😪
Salcali Ben de de 13.haftada çok kan gelmişti plesanta öndeymiş..ins kötü birşey yoktur yerin de uzakmış hastane de yatış verirler uzun bir süre..umarim iyisinizdir
Mucizebebegim3 Esbebeginannesi Erken dogum riskin olablir dusuk olmaz bu ayda canim ama kanamalar parcalar normal degil..Bebegini riske atma hastaneye kos yada ambulansi ara gelmek zorunda onlar lutfen bak cok uzun bir surec gecrmissn surada ne kaldi bebegji kucagna almana beni dinle ve ambulansi ara hastaneye git hemen lutfen🤲🤲🤲
kubra1997 Gecmis olsun ALLAH acil şifa versin inseALLAH bebeginde inseALLAH birsey yoktur msjlari okuyunca aglayasim geldi cok telaşlandim ve korktum benim ilk gebeligim bu konularda cok hssasim 23+0 haftaligim bizi haberdar edin lutfen ...
Meriiiilii Esbebeginannesi aynı şeyi yaşamıştım 23.haftada. plesantam aşağı inmiş ve rahmimde açılma vardı. 15 gün bu şekilde yattım bir ihmal yüzünden bebeğimi kaybettim. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah sağ salim. Umarım hiç bir sıkıntınız olmaz.😣
Esbebeginannesi Kizlar hastaneye geldim doktor yatış verdi. Kanama durana kadar yatacakmisim. Simdilik iyiyiz. Hepinizden Allah razı olsun
Es_69 Esbebeginannesi Hayirli haberlerini bekliyoruz sukur hastaneye varmissin yat duranakdr kanaman bacim, dikkt et insAllahh ❤️
sdnrkya Esbebeginannesi ayyy çok geçmiş olsun rabbim yardimcin olsun evladını sağlıkla kucağına al insallah
Tedenss71 Geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın bebeğinizi inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza Almak nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gulsahim Es_69 birinci hamileliğim mucize oldu inanki 😪 şimdi 8 yaşında allahım bin şükür hayatta yawrum muhamed alim annesi kurban