rabnaz6822 Esbebeginannesi canım sen iyimisin? Post açana kadar direk hastaneye gitsene . Gittin mi hastaneye ? Doktor ne diyo 😭😭
Es_69 Esbebeginannesi Hayirli haberlerini bekliyoruz sukur hastaneye varmissin yat duranakdr kanaman bacim, dikkt et insAllahh ❤️
sdnrkya Esbebeginannesi ayyy çok geçmiş olsun rabbim yardimcin olsun evladını sağlıkla kucağına al insallah
Yakubumm Esbebeginannesi cnm korkma Allah'ın izniyle aynı şeyi yasadim düşük riskim wardi ve çok yüksek dereced hep yattm ve oğlum şuanda 2 yaşında ve 7 aylık doğdu çok şükür hiç bir sikintisi yok aynı şekil bende düşük yaptım sandım ama yapmamam çok şükür inşallah seninde öle olur benm düşündüğüm parçaları gorseydin her yerim kandı
Gulsahim Es_69 birinci hamileliğim mucize oldu inanki 😪 şimdi 8 yaşında allahım bin şükür hayatta yawrum muhamed alim annesi kurban
Esbebeginannesi Ben de bebek de iyiyiz cok şükür kizlar. Plesanta ve Rahim kenarindan sızıntı yapiyormus. Koskoca 5 ayı devirdik inşallah bundan sonrasi iyi olur ve bebegimi zamanı gelince hayirlisi ile kucağıma alirim
Gulsahim Esbebeginannesi çok sevindim Allahın izniyle bişry olmaz kuzum 🤗💕 rabbim yar yardımcın olsun..