bernazafer1 __meczup__ ekmek 🍞 az yigemiyorum doymuyorum utanmasam 1 ekmeği tek başıma bitirebilirim 😋
bernazafer1 Milena92 genelde 3. Ayına kadar birşeyler yiyip içemedikleri için zayıflamalar oluyor 😌 ama şöyle ki 3 ayından sonra miden büyüyor yiyorsun ama yemiyor gibi Aç hissediyorsun 🙃 tabi bazı hamiş bayanlar 9.ayına kadarda zorluk çekebiliyor. Kilo almak için uğraşma derim sağlıklı beslen gerisi zaten olur 🤩
Milena92 bernazafer1 yok benim kii tam tersi bulantıdan ölüyorum ama kusamıyorum oda geçsin diye sürekli kraker yiyorum tam tersine kilo aldım vermek istiyorum daha fazla almamam lazım
senathesena bernazafer1 merhaba, 15+1 im her gün mutlaka muz, süt veya kefir, portakal, ceviz yiyorum. Bir porsiyon sebze ve bir porsiyon et yemeye çalışıyorum.
Aycalyaa bernazafer1 ben 31+5 oldum ilk günden beri doymuyorum resmen ama elimden geldiğince sabahları bir bardak sütle ya da bir kase yoğurtla başlarım sonra yumurta mutlaka yerim öğlen de meyve falan atıştırırım aksam sebze yemeği yerim peşinden yine durmam kuruyemiş çay falan bide gece kalkarım yoğurtla biseyleri katıp yerim Allah affetsin önüme gelen abur cuburu da dakka saat yerim 😀😀
rabnaz6822 bernazafer1 ilk 6 ay bebek kilo almıyor ihtiyaç duyduğu vitaminleri senden alıyor. Sen alıyorsun o kiloyu yani😭ilk 6 ay dikkat etmezsen Doğuma 30 kilo almış tanıdığım cook insan var öyle olursun ve çok zor veriliyor 😭
senathesena bernazafer1 kesinlikle 😁 sizin bebişe de yarasın inşallah 🥰kefir hem bağışıklık için hem de kabız olamamak için öneriliyor mümkünse evde yapmak lazım ama ben bilmiyorum hiç yapmadım hazır içiyorum.
__meczup__ bernazafer1 hahha birbirimizi gaza getirelim hadii🤪 sabah yürüyüş yapip sicak ekmek mi alsam ki sabah 🙈
Kbrabalk bernazafer1 gebelik şekerim çıktığı için şuan diyetteyim ve çok zorlanıyorum 🙄 sabahları 1 yumurta peynir bol yeşillik yiyorum ara öğün 2 ceviz badem fındık öglen tavuk veya köfte dünden kalan yemeğim varsa ondan yanına salata ara özgün 1 meyve 1 kase yoğurt akşam sebze yemeği yada et yemeği hafta da 1 kez balık tüketiyorum yatmadan 1 bardak süt hiç tatlı yok çikolata yok biraz zor geçiyor 😟
Kbrabalk bernazafer1 saol canım ben biraz abartmıştım ondan oldu galiba birden çok iştahım açıldı uykudan uyanıp tatlı yiyordum 😏 tatlıya düşkünlük oldu bende
Bbsraa bernazafer1 ben kahvaltı da peynir 2 yumurta kesin oluyor. Haslıyorum bazen omlet yapıyorum zeytin salatalık domates. Haftasonu eşim evde olduğu için de melemen fln öyle 😁 öğlen de salatalık havuç soyuyorum onları yiyorum meyve yiyorum.aralarda .akşam da normal yemek. Balık tuketiyorum haftada 1 gün. Tavuk köfte fln. Et fazla yiyemiyorum o yüzden onlara agirlik veriyorum. Bu ara ekmeğe düştüm canım ekmek istedikçe nutella sürüp yiyom yaa durduramiyom kendimi 😂 anca bitince durucam