Deletedmom127 Mervemm aynen bi tuhaf oluyorum canım. Işıklar açık uyuyorum o da sabah başımı ağrıtiyo uyandigimda
Mervemm Deletedmom127 yeminle bende tv acik oda kaynimlarda uyuyom ben kac gündür. Tv kapandığı an uyanıyorum
Deletedmom127 Mervemm benimde eşim delirirdi ama işte tek olduğum için hani kafam Dağılsin dıye izin verdi. Burda kimsem yok (kaynana sayılmaz). Arkadaşımda yok. E ne yapcam ya gezcem ya oturcam ya ders çalışcam.
Deletedmom127 Mervemm arkadaş edincek ortam yok canım. Bendede yok komşu canım. Bende isterim arkada edinmeyi ama yok
Mervemm Deletedmom127 bende öyleyim valla burda instagtamfa bi kac kisi var çevremde yok kimse evlendiler baska yerlere gittiler. Kimi kendini kaybetti bi mahalle var sırf yaşlı ve dedikoducu tum gun evdeyim.
Deletedmom127 Mervemm valla ben bunalıma girdim... Keşke evime dönsem orda en azından tanıdıklarım vardı
Deletedmom127 Mervemm Ege Bölgesinde canım. Bizim görev yerimiz ege'de. Malatya'da hamile olduğum için kalıyorum
Mervemm Deletedmom127 keske orda kalsaydin ya canin daha iyiydi deprem flan birde evin sonuçta daha rahat
Deletedmom127 Mervemm keşke işte ama orda da kimsem yok. Doğum olursa tek kalcam.. Kocamda zaten gelemiyor. Mecbur burdayım canım. Aniden doğum olsa ben ne yapcam demi
Mervemm Deletedmom127 sarjim bitti yazamadim canim.... kayannan gelsin yanina evinde kal bence yada anen flan gelmez mj