Deletedmom127 Mervemm yok yani bilmiyorum. Arada başım dönüyo deprem mi değil mi bilemiyorum. Bebekte tekmeliyo ondan da karıştırıyorum artık. Sen hissettin mi?
Mervemm Deletedmom127 sarjim bitti yazamadim canim.... kayannan gelsin yanina evinde kal bence yada anen flan gelmez mj
Deletedmom127 Mervemm ailem yurt dışında canım. Kaynanamda çocukları kocası var sonuçta o da gelip kalamaz. Ben onlarda da kalmam
Mervemm Deletedmom127 aynen aynen kaçtım ama kiz valla sen nslsn bilmiyom ama ben emanet gibiyim akşamları.
Mervemm Deletedmom127 ailen gelemez mi canim hic 😞 seninki cok zor ya gerçekten keske esin hic gitmeseydi uzmanliga ailen yok burda bari o yaninda olsaydi hep
Deletedmom127 Mervemm yok gelemez küçük kardeşlerim var bi sürü okula gidiyorlar. Eşimin işi bu yıllardır bu meslekte canım..
Deletedmom127 Mervemm valla bende şuan saat 3, köpeklerin ulumasını duydum 15 dakikadır... Diyorum aceba deprem mi olacak. Strese girdim midem yanmaya başladı öyle canım.. Erken yattım ama süreyi firlayip böyle uyanıyorum
Mervemm Deletedmom127 ben koyde olmama rağmen canim korku sariyor hala valla tek korkum erken doğum yapcam bu şekilde.
Deletedmom127 Mervemm bende canım bende valla erken doğurcam... Bizim psikolojimiz bitik halde çünkü...
Deletedmom127 Mervemm Amin inşallah. Doktora gitcem bebeği görmeye. Psikolog sorcam kimi önerebilir diye...🙁
Mervemm Deletedmom127 evet valla bi hayırlısı ile doğum yapsaydık. Bazen diyorum böyle olaylar virüs ,deprem, savas aceba doğum yapcam mi
Deletedmom127 Mervemm demi artık yarınımız belli değil. Bide bizi kimse anlamıyor hamilelik psikolojisi bir yana bir sürü olay eklendi. Biz herkes gibi normal değiliz sonuçta. Bide iyidir ağırlaşmaya başladık artık yani bişey olsa koşup gidecek halimiz gücümüz yok.
Mervemm Deletedmom127 kessinlikle... bak ben bundan 2 hafta önce farkliydim suan cok farkliyim hareket konusunda eğil kalk yapamıyorum mesela. Gecen evi sil süpür yaptım tuvalet banyo camasir flan derken kiz karnim tas gibi oldu agri girdi varya . Oda inan kendimi yormadim bile düşünüyorm da bahar temizliği nsl yapcam ben.