Deletedmom127 Mervemm ay kusura bakma cevap vermeyi unutmuşum kafam gitti benim malesef doğru...🙁 twitter'e Youtube'a giremiyorum sansür uygulanıyor..
Mervemm Deletedmom127 evet ya bende hicbir sosyal medya olmuyo sinir oldum ama sehit vokmus bizim bi akraba oğlu ordaymis aramis .
Mervemm Deletedmom127 kiz ben cok korkuyom yine evden tam alistom iyi derken 2 gun oldi ya yinr korkar oldum . Korkuyurm aniden doğum yapcam diye.
Deletedmom127 Mervemm bende ya..🙁 bizim çocuklar erken doğacak ' çok şey yaşadık... Hem deprem korkusu hem bu Türkiyenin gündeminden dolayı
Mervemm Deletedmom127 aynen valla birde inşallah korkmazlar onlar biz okadar korktuk ki bebeklerde yansıdı.
Deletedmom127 Mervemm malesef onlarda korkuyor. Ben 3 defa fırlayarak kalktım şimdi. Eşimden haber alamıyorum diye. Kafayı yemek üzereyim bebeğe mecbur yansıyor.. İnşallah sadece telefonun şarjı bitmiştir.
Deletedmom127 Mervemm evet canım... Orası hergün bombalaniyo ama gizledikleri için haberlerde göremiyoruz...
Deletedmom127 Mervemm onunda dertlescek konuşacak kimsesi yok napsin orda uzakta... Ulaştım sonunda ama şarj olayı sıkıntı elektrikleri yokmuş..🙁
Deletedmom127 Mervemm aynen bi tuhaf oluyorum canım. Işıklar açık uyuyorum o da sabah başımı ağrıtiyo uyandigimda