Zhrnz Selinglr amin cok saol kasilmalar basladi aman kizlar dikkat edin ben 1 aydir su azligindan kasilma yasiyorum magnezyum cok onemliymis
Pirpirella Zhrnz ya canım az önce post açtım bende kasıklarımda orayı tekmeliyor ve sanki taş gibi sertleşip yerleşiyor oraya karnımın içi gaz doluymuş gibi bide ağrı basıyor karnımın altı geriliyor ağrıyor kontrolüme 2-3 gün var diye gitmedim ama bu şekilde bi gün sürüyor ama yukarıya çıkıncada rahatım bi hafifleme oluyor sanki hamile değilim magnezyumdan mi acaba su da içemem midem çok bulanıyor şu kan ilacından
Canan_gun55_ Zhrnz nasil yani canim bn gunde 2 litre su içiyorum kasiklarimda ağrı sanci oluyo bacağıma da vuruyo doktorum suyun falan iyi dedi kan idrar aldı temiz çıktı bana da magnezyum ilacı verdi 1 haftadır kullanıyorum
Rabiaa59 Selinglr 26+3 üz. Kızımın başı aşağıdaymış kasıklarıma baskı hissediyorum sürekli. Bel ağrım da çok. Neyse ki o sağlıklı 😅 yeter ki onlar iyi olsun zaten değil mi? 😍 alışverişimizin de hepsini tamamladık. Beşik, araba, kıyafetler hepsi. ☺️
Humi 1dem ahahha bende 2+4 gittigimde demisti ama tam 27 de dondugunu hissetmistim :)) paldur kuldur donuyo zaten istemesende hissediyorsun
Drya-krdvt3 5 6 parça 3-6 zıbın aldım uzun kollu 2 parça 03 aldım uzun kollu kısa kolu zıbın 2 tane aldım onlar da 3-6 bebeğim biraz tombiş miş ve çok çabuk büyüydüklerinden 3-6aldım ki hemen küçülmesin bir tane tulum aldım 3-6 bir 2tsne alt patikli yani çoraplı alt eşofman bir tane 3-6 eşofman üstü ceket aldım bir tane kolsuz yelek aldım cinsiyetimiz erkek 2 tane gezmelik 6-9 gömlek lcw da çok beğendik diye aldık büyük ama kalsın yavaş yavaş elbiseleri biriksin diye bir tane nohut bataniye bir tane pelüş ince bataniye bir tane penye pattaniye bir Müslin bezi örtü 10 lü ağız bezi bir tane cam nuk biberon 3-6 aylık 2 Li emzik aldım oda nuk3-6 bebek kulak çöpü aldım dalinin 3lü sabunu aldım deneme boy dalin bebek yağı aldım memnun kalırsam bitirince alacam geri bir tane bebek tırnak makası aldım çok eksiğimiz var daha büyük şeylerden hicbirşey almadık onlarıda 32 haftada alacaz inşşlah birde prima yeni doğan 68 Li bebek bezi aldım
Suna-26 Drya-krdvt3 canım yeni dogan da Emzik kullanamayacak mısın? Bende kararsızım emziği 3-6 mı 0-3 mu almalıyım diye o yuzden sordum fikrini
Zhrnz Fadime3543 havuc suyu armut denedim ama dr um bi defa azaldiysa tekrar cogalma durumu olmaz dedi 2. 3 hafta denedim ama fayda etmemis 25. Haftadan beri boleyiz her hafta kontrol en son 11.3 cm olculdu bakalim cuma gunu son durum ne
Kizimmmm 1dem benim vajinamda inanılmaz baskı oluyor bazen. Bugün gttim kontrole ve baş geliş olmuş kızım. Nst fln da bağladılar ama sancı cikmadi.
1dem Kizimmmm evet canım baş gelişten oluyor galiba. Nst ye başlamadık biz daha erken heralde hangi haftada başlıyor
Melisbol Selinglr 29. Haftama giriyorum yarin. Emzirme minderim, sampuanlari ve bebek arabasi eksik kaldi. Onun disinda herseyi tamam cok sukur
Kizimmmm 1dem bn vajinada baskı hissediyorum deyince doktorum bir nst ve idrar bakalım tedbir amaçlı dedi. Yoksa nst için daha erken. Ben de 29+1im.