Zhrnz Fadime3543 havuc suyu armut denedim ama dr um bi defa azaldiysa tekrar cogalma durumu olmaz dedi 2. 3 hafta denedim ama fayda etmemis 25. Haftadan beri boleyiz her hafta kontrol en son 11.3 cm olculdu bakalim cuma gunu son durum ne
Fadime3543 Zhrnz bundan beş altı ay önce birisi yazmıştı forumda Havuç suyu sayesinde bebeğim Kurtuldu falan yazmıştı canım onun baya kritikti galiba Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🥰💙🙏
Ask_H Selinglr bebeğin yastık yorgan pike müslim pazen battaniyeleri emzirme yastığı çarşaf bunların hepsi anneannesi yaptı sağolsun bende dün bebeğime 0_3 ay 2_4 ay giyebileceği kıyafetler aldım, yeni doğan almadım çünkü bebeğin kilosu me olur bilemiorm onuda ilerleyen haftalrda almayı düşünüorm. E bebek de yarın indirime giriyormuş e bebekten de eksikleri tamamlamayı düşünüorm öyle işte 26+4 olduk 30. Haftadan sonra da odasını hazırlamayı düşünüorz
Gmzklyn fatma1993 Benimde iki gün hareket etmedi gibi bişi sadece günde bi kere belki çok korktum ama bekledim bu gün gittim şükür bişi çıkmadı cnm
mervekrkkc SedaveSusam e bebekte besigi 200 tl ye aldik subat ayi indirim ayi bi bakin derim besik icin
Pirpirella Zhrnz ya canım az önce post açtım bende kasıklarımda orayı tekmeliyor ve sanki taş gibi sertleşip yerleşiyor oraya karnımın içi gaz doluymuş gibi bide ağrı basıyor karnımın altı geriliyor ağrıyor kontrolüme 2-3 gün var diye gitmedim ama bu şekilde bi gün sürüyor ama yukarıya çıkıncada rahatım bi hafifleme oluyor sanki hamile değilim magnezyumdan mi acaba su da içemem midem çok bulanıyor şu kan ilacından
candanote Selinglr 28 haftayim bende kiyafetlerini bitirdim.battaniye cesitleri, ates olcer ,bez ,islak mendil ,ates olcer ,Mustela samp. ,emzik, biberon.Daha dıger buyuk baslar duruyor🤪
candanote Kasık ağrısı cekıyorum bende doktoruma sordum baya ınceledı rahım boyuna baktı kemık yapıma vs .Her sey normal dedı magnezyum verdı .Ozellıkle yuruyus sonrası bu durumu yasayan varmı hele aksam olumca ıyıce artıyor sankı
Humi candanote ben yasadim cok cok yuruyup ustune pilates yapinca bu hale geldim. Bi donem yasakladilar herseyi simdi biraz daha iyiyim sukur en azindan artik yarim saat yuruyebiliorum
Humi 1dem ahahha bende 2+4 gittigimde demisti ama tam 27 de dondugunu hissetmistim :)) paldur kuldur donuyo zaten istemesende hissediyorsun
candanote Humi Aşırı yuklenmeden olabilir demekki bende farkettim cok yoruldugum gunler iyice artıyordu.Sag salim kavusalım ınsllh .Ama hareketde etmemiz lazım🥺