1dem Selinglr vajina ya bol miktarda baskı var sanki ordan birşey düşecek gibi 🧐🤣hiçbirşey almadım öbür ay inşallah
Suna-26 Selinglr 27+2 yiz. Kıyafet ve anne yanı beşigini aldım Bi tek. Çok kıpırtılı bu aralar 😂 onun dısında sukur yolunda hersey
Zhrnz Selinglr su azalmasindan dolayi simdiden hastane cantimizi hazirliyoruz 29+2 olduk her hafta kontrol bakalim azalma devam ederse nsl bi yol izlenecek kara kara onu dusunuyorum 😑
fatma1993 Selinglr neyi takip edeyim canm 26 haftalik hamileyim .korkuyorum acikcasi doktora gitmem lazim.
Anasinifci İyice yukarı tırmandı arada hareketleri rahatsız ediyor gece uyumak zorlamaya başladı iki bacağımın arası gün içinde ağrıyor böcek gibi yuvarlanıyorum yattığım yerden kalkarken😂
Selinglr 1dem kac haftalıksın canm benımkıde döndumu bılmıyorum ama devamlı assagada yanı karnımın seklındende belli oluyor assaga duruyo daha cıkamadı yukarıı 😂
Kizimmmm 1dem benim vajinamda inanılmaz baskı oluyor bazen. Bugün gttim kontrole ve baş geliş olmuş kızım. Nst fln da bağladılar ama sancı cikmadi.
Gmzklyn fatma1993 Benimde iki gün hareket etmedi gibi bişi sadece günde bi kere belki çok korktum ama bekledim bu gün gittim şükür bişi çıkmadı cnm
Selinglr SedaveSusam ay bız aldık besıgını koyduk odamıza ınsan bı tuaf oluyor 😂 arada gidip sallıyorum besıgı
mervekrkkc SedaveSusam e bebekte besigi 200 tl ye aldik subat ayi indirim ayi bi bakin derim besik icin