Ozqemrt Semadefne35 ıste ben delirdim bi gün eşi mede söyledim yani güzelce sevceksin kardes demek warken oda elime dogdu cok tatlı bal gibi aynı ama kızıyorum kayınvalideme eşim konuştu konu kapandı 🤣🤣 fitnikçi ben hic laf söylemem kocama söyletirim
Semadefne35 Ozqemrt walla önüne geç yarın öbürgün zorlanırsın öyle saçmalık mı olurmuş snra çocuklar neden arsız oluyo hey Allahım ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Semadefne35 Ozqemrt yok herkesin ilişkisi farklıdır ben şöyle düşünüyorm benm eşim şöfr dediğim gibi akşama kadar yapsa yapar zaten birsürü saçma sapan kadınlar kızlar biniyo dolmuşa en azından sosyal medyada yapcak olsa yakalarım diye düşünüyorm 😂😂
Semadefne35 Ozqemrt ayy bebeğini gözünden sakın doğurunca görceksn insanın içi gidiyo evlat çook başka ♥️♥️🥰🥰
Ozqemrt Semadefne35 🤣🤣🤣🤣 dogru yapacağından deilde bastan beri kırmızı çizgisi o konu esim için benım esim wolkswagen yedek parça 3 bölge müdürü eude durmuyo ki hep seyahatte yine seninki eue geliyodur bizim seyahatler çakışıyodu kapidan valiz degisiyoduk il dısı calışıyo 🤣
Ozqemrt Semadefne35 hep haberleri yolda alıyo yazık hamileydim yolda cinsiyet yolda 12.haftada gördü bebişi düşün
Ozqemrt Semadefne35 masallah eveet ben artık yatmaya hazırlanıyorum etiketler halini hatrını sorarim her gece ayaktayım yine bu posta yazarım canım tamam mı haberlesiriz insallah
Burcu_asf Semadefne35 bende öyleyim bacım 🙄🙄 tuvalete gitmekten yoruluyorum bde resmen geceleri acikmayi saymıyorum tabi 😏🤭
Melisbol Semadefne35 29 :( ama uykularim hep yarm yarm agrm flanda yok istemszce uyaniyorum rahat yatamiyorum bir kac haftadir boyle