Ozqemrt Semadefne35🤣🤣🤣 zahmet etme ya onlar seni bulsun 🤣🤣 ihmal etme lütfen dogumdan sonrada güc lazım bide sana duble lazım hem kelebek hem tırtıl
Nil35-5 Semadefne35 bnmkide aynı. Kötü olursan seslen diyo 🤣inleyip duruyom. Daha nasl kötü olayım :)olmuşum duba gibi :) haftaya inş bebişim olur kucağmda allahın izniyle. 5-6 şubat dedik bakalm
Semadefne35 Nil35-5 şmdi haftaya 6 bini kaynpederinin vereceği 6 bini werip doğuruyo musun inşallaj 😂😂😂 ( sesli güldüm ) 😅😂
Ozqemrt Nil35-5 🤣🤣🤣🤣 ay saglikla inşallaah bende bendee ya hemen gecsin zaman masallahlar size darısı bize 🧿☺🤗
Semadefne35 Ozqemrt 😂😂😂 doğurunca nolcak hiiç bilmiyorum walla bu kız beni yedi bitirdi oda yaptık hanmefendiye gece gizlice gelip beşikte yatıyo korkuyorm çocuk olunca ben uyurken beşiğe girip bişey yapmasından aklımda deli sorular 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤔
Nil35-5 Semadefne35 benim babam mı vercekti 🤣🤣biricik oğlunun. Biricik oğlu olucak :) olması gereken bu zaten cnm :)
Semadefne35 Nil35-5 ya ben şaka yapıyorum kız wallahi bakma gülelim diye tabikide herkes elinden geleni yapmalı boşwer imkanın warsa neden yapmayasın hayrlısyla al bebeğini kucağına parası pulu boş yani 🙏🏻
Ozqemrt Semadefne35 kardesini görünce yapmaz kuzum birde kıskancak tabi dedirtme kimseye benim kayınvalidem geliyo gidiyo saplağı bikere yapıstırcak diyo gorumcemin kızi icin 1 yasında oda cocuga kodluyo resmen sevcek kardes demiyo sen o kelimeyi yasakla ben yasakladım
Nil35-5 Semadefne35 aynen cnm. Sağlık önemli. Bebişlerimiz gelsin sağsalimde. Bizimde doktor tanıdk die seçtk medicali. Yoksa ticarethane hani.
Semadefne35 Ozqemrt aa bizde asla öyle konuşmalar yok kaynvalidemler görümcelerimde çok anlayışlılar allah binkere razı olsun hep abla olcaksın seveceksin oda seni çok sevecek diye aşılıyoruz çocuğa öyle saçmalık mı olur çocuğu resmen dediğin gibi kodluyolar
Ozqemrt Nil35-5 oooy ooy çok başı bee geçmiyor günler geçmiyor ultrason günu gelene kadar özlüyorum inan normal demi sizde özlüyormusunuz mu 🤗
Ozqemrt Semadefne35 ıste ben delirdim bi gün eşi mede söyledim yani güzelce sevceksin kardes demek warken oda elime dogdu cok tatlı bal gibi aynı ama kızıyorum kayınvalideme eşim konuştu konu kapandı 🤣🤣 fitnikçi ben hic laf söylemem kocama söyletirim