Ezgi05 Ozqemrt tam yazdığını okurken bende yiyordum 😄 yiyebildiğimiz kadar yiyelim bakalım vücut pes edene kadar 😄😄
Ezgi05 RecepAliMom ya bence bizim yaşadığımız açlık değil 1 saatte vücut o kadar şeyi ne ara öğüttü de midemiz boşaldı 😄😄
Ezgi05 Ozqemrt bu dertten tek muzdarip olan ben değilmişim bazen kendimi ejderha gibi hissediyorum üflesem alev çıkacak öyle bir yanma
Ezgi05 RecepAliMom çözümünü bulan varsa bize söylesin Allah rızası için karanlık odada bomboş yatıyorum uyuyum diye yine yok 😄
Ozqemrt Ezgi05 mide berbat soda içsem çişim gelcek tuvalete gitmektente bıktım daha çok war saglıkla bi doguraydım beyfendi kıpır kıpır 4 oldu uyusan artık dedim tekmeyi bastı
Ezgi05 Ozqemrt soda her zaman işe yaramıyor bende ya, senin bebişte benim ki gibi sinirliymiş bazen bi yere toplanıyor canımı yakıyor bende yer değiştirsin diye parmağımla vuruyorum sonra beyefendinin keyfi bozuluyor herhalde o da beni tekmeliyor 😄
Ozqemrt RecepAliMom uyku napcaz bacım yarın bebek mevlidi var orda uyurum herhalde🤣🤣 töbe töbe sinir geliyo
Ezgi05 RecepAliMom ya bazen bende de oluyor içerde bir yere baskı yapıyor nefes alamıyorum bende yer değiştirsin diye vuruyorum öksürüyorum