Merhabalar hanımlar. Bugün gecikmemin 5.günü. Dün sağlık ocağında kan verdim sonuçları bugün aldım beta değerim 138.2 çıktı. Bir önceki gebeliğim kimyasaldı ve düşük yaptım. Şimdi ister istemez korkuyorum. Sizce değer normal mi ? Pazartesi tekrar kan istedi doktor.

BabyYoda benim adet günümde 245 du ama kese bile olusmamisdi herkesde farklı yükseltilmiş değer iki günde bir iki katına çıkması gerek takip et bence ben bir hfta kan verdim

bir gün durup diğer gün kan vermen gerek değerlerinin yükselip yükselmediği önemli
    benim adetime henüz 5 gün varken 150 cıkmıstı ama farklılık olabilir geç dölllenme olabilir düzenli beta baktırmanda fayda var

BabyYoda Tek bir kan vermeyle ya da gecikme gününle değerler eşleştirilemiyor herkesin döllenme süreci farklı olduğu İçin. O yüzden 3000 üzerine çıkana kadar 2 günde bir kan takibi isteniyor ki 2 katına çıktımı diye bakılıyor.

BabyYoda değerin normal canım güzel iki gün sonra tekrar kan ver iki katı yükselmesi lazım sonuçta kan testini ilk başta takmamak lazım döllenme zamanına göre değişir sonuçta önemli olan sağlıkla yükselmesi

BabyYoda sagol canm seninkide normal gebeliktir icink ferah tut 😇

BabyYoda Ben de 5 gün geçince idrar testinde çıkınca kan tahlili verdiğimde 899 çıkmıştı ama seninki belki geç döllenme olabilir herkeste aynı da olmayabilir. İnşallah sağ salim kucağına alırsın telaşlanma ☺️

BabyYoda ben adetime 1 gün kala kan verdim ve 742 ydi. Belki sizin ki geç döllenme olmuştur ondan ötürü olabilir

BabyYoda valla canım bnmde 1 düşüğüm var kimyasal değildi idrar testinde pozitif çıktı az önce kan verdim sonucu beklyrm inan sevinemedim bile ödüm kopuyor kan pıhtılaşması varsa düşük olur diye :/ doktoru aradım bugün pıhtılaşma olsa da olmasa da önlem amaçlı ilaç başlıcaz dedi seni çoook iyi anlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

BabyYoda

BabyYoda değerine gelince gauet normal önmli olan artması. Bn ilk gebeliğimi öğrendiğimde gecikmenin 8. Günü 34 tü ve düzenli arttı. Bu arada bnmde gecikmemin 5. Günü şuan:) bakalım beta kaç çıkacak

Zynp01 bir kere kaybedince hep öyle olacak zannediyoruz ne yapalım :( umarım senin sonucun da güzel çıkar sağlıkla kucağına alırsın yavrunu :)

BabyYoda merhaba benim önceki gebeliğimde adet gecikmesinin 5.günü 168 çıkmıstı geç döllenmeydi

BabyYoda Iyi görünüyor. 2 gün sonra tekrarlayın. Dedikleri gibi iki katına çıkması lazım.

Zynp01 çok çok çok sevindim çok dua edeceğim senin için sen de bana dua et 🙈🙈