4429 Sevdaalizade belli olunca yazicam tesekkur ederim canin ama benim icime nedense kız doguyor hayirlisi ama onemli olan saglikli olsunda💕
Ebruliiiii Sevdaalizade canım benim çok teşekkür ediyorum 🙏 bunu neye göre hesaplıyorsun normalde benim adet tarihim 4 Kasım ama doktor önden gittiği için adet tarihini öne çekti yine mi erkek oluyor 😊
Zelihahut Gostermedi :) nasil hesapliyosun mesela bnm son adetim 17 ekim ama ben 26 ekim dedi diktor bana gec dolllenmis galiba
Sevdaalizade Zelihahut o yuzden yanila bilirim yazdiklarimda dollenmeyi bilmiyorum ve ya yanlis cikiyo dollenme gec olmus o yuzden aslinda ama benim hesaba yanlis diyolar☹️ Ama cooook gordum 95 yanilmam benn
Sevdaalizade Ezgiserc dogum tarihinle adet tarihin ayni ay oldugu icin yanila bilirim ama bi tahmin yapayim erkek💙
Ezgiserc Sevdaalizade 2 defadır erkek.diyor doktor ama yüz üstü yatıyor dönmüyor yüzünü de goremiyoruz erkek ama b3lki sürpriz yapabilir dedi♥️🥰
Duyguyigit7 Sevdaalizade Banada bakabilirsin Son adet06.01.2020 Benim doğum tarihim 07.05.1985 Eşimin doğum tarihi 13.01.1979
Mrv1234 Sevdaalizade valal suan 17 haftamdayim 2 gun once doktordaydim buyuk olasilikla kiz dedi kiza benziyo dedi kesin bisi demedi ama kiz dedi sanirim tahminin tutcak bi kizim daha var bi kziim daha olsun cok istiyorum ya suanki duruma gore tuttu tahminin😀😀😁