4429 Sevdaalizade belli olunca yazicam tesekkur ederim canin ama benim icime nedense kız doguyor hayirlisi ama onemli olan saglikli olsunda💕
Ebruliiiii Sevdaalizade canım benim çok teşekkür ediyorum 🙏 bunu neye göre hesaplıyorsun normalde benim adet tarihim 4 Kasım ama doktor önden gittiği için adet tarihini öne çekti yine mi erkek oluyor 😊
Zelihahut Gostermedi :) nasil hesapliyosun mesela bnm son adetim 17 ekim ama ben 26 ekim dedi diktor bana gec dolllenmis galiba
Sevdaalizade Zelihahut o yuzden yanila bilirim yazdiklarimda dollenmeyi bilmiyorum ve ya yanlis cikiyo dollenme gec olmus o yuzden aslinda ama benim hesaba yanlis diyolar☹️ Ama cooook gordum 95 yanilmam benn
Sevdaalizade Ezgiserc dogum tarihinle adet tarihin ayni ay oldugu icin yanila bilirim ama bi tahmin yapayim erkek💙
Ezgiserc Sevdaalizade 2 defadır erkek.diyor doktor ama yüz üstü yatıyor dönmüyor yüzünü de goremiyoruz erkek ama b3lki sürpriz yapabilir dedi♥️🥰
Duyguyigit7 Sevdaalizade Banada bakabilirsin Son adet06.01.2020 Benim doğum tarihim 07.05.1985 Eşimin doğum tarihi 13.01.1979