Ruzgarperisi Hələ məni heç hesablamamisiz . Aşk olsun Sevda xanım :). Təkrar yazım belke. Son adet: 13/01/2020 Ben: 12/10/1988 Eşim: 30/05/1983 Cavabınız maraqlıdı mənə 🙏😁
Sevdaalizade Ruzgarperisi can cox uzurlu say hemyerlim😍❤️. Gormemiwem inanin o qeder cox yorum hesap isteyen varki. Ruzgarperisi qizdi canim oyrenende yaz mene❤️❤️
Mntpl Sevdaalizade teşekkür ederim sizin yorumunuzu merak ediyordum😊 2 haftaya öğrenicez yazarım size 😘🙋🏻♀️
Sevdaalizade tgbas kesin kiz canim malesef😓 yinede bu hesap 95 %lik bisey yanilada bilirim en iyisini Rabbim bilir canim
Ruzgarperisi Sevdaalizade canim Cox sağol vaxt ayırdığınız üçün. İnşallah biləndə deyerem. Mənə bir nəfərdə baxmışdı dedi yanvarda qalsan qız fevralda qalsan oğlandı. 🙏😘
Sevdaalizade Beyzasahin kiz kesin❤️ Rus cin takvimi olsa neden kendimi yorayim??😬 herkesin baka bildigi biseye neden kafami yorayimmm? Ogrenince yaz bana
NurseB Sevdaalizade son adet 13 Ekim 2019 Anne doğum 08.05.96 Baba 05.08. 91 Cinsiyetimiz belli merak ettim bilecek misin eğlence olsun :)
Beyzasahin Sevdaalizade valla hemen yazıcam canım 😅😍🙈 ja ne bileyim bana herkes şu tarihi ver bakayım dedi hep yok ya dedim 😅 ay hadi inşallah gönlümdekide kız. Çok sağol zamanını ayırdığın için
Ruzgarperisi Sevdaalizade evdə hələ uşaq yoxdu. Amma yoldaşımda məndə oğlan istəyirdik ilk övlad olaraq. Xeyirlisi təbiki əsas sağlam olsun.evlendiyimiz ay hamile qaldim ama düşük oldu. İndi yenə qalmışam. Goresen fevrala keçmə ehtimalı yoxdu hə😁😁
Sevdaalizade Ruzgarperisi cannn insallah ureyinizce olarrr😍😍😍 mende qiz istirdim dehwet qiz istirdim oglan oldu mueyyen qeder pis oldum ama sonradan ina ki cinsiyet hec bir onem dawimadi. Qizda olsa oglanda olsa ferqi olmayacaq istenilennen daha cox sevilecey eminem bunaaa. Ne olsa mene deyersen❤️❤️❤️
Ruzgarperisi Sevdaalizade sadece ilk övlad oğlan istəyirdik sonra təbiki qizimizda olsun.. yenede Allahdan xeyirlisi sağlıqla gelsin. İnşallah deyecem size☺️🙏
Edabdulkadir28 Sevdaalizade Son adet tarihim:14.11.2019 Benim doğum tarihim: 11.03.1997 Eşimin doğum tarihi:09.03.1997
aayseegul Sevdaalizade henüz çok yeni hamlym ama merak ettim :) son adet tarihi=10.01.2020 doğum tarihim=25.08.1993 eşim=18.12.1988
Edabdulkadir28 Sevdaalizade Bende hep rüyamda görüyorum kız olduklarını bu arada ikizlere gebeyim bakalım daha öğrenemedim cinsiyetlerini öğrenince paylaşırım sizinle😊 Teşekkür ederim 😊😍
aayseegul Sevdaalizade çin takvimindede öyle çıktı :) tşk ederim.sağlıklı olsun inşallah cinsiyet hiç önemli değil