Seymabeyza bidaha yaz canim
CINSIYYET merak edenler haydii soyleyeyim😅😍
Asyam21 erkek kesin💙
Mntpl erkek💙 canim cok uzgunum gormemisim🙏🏻💋
Tuceylul kiz canim❤️
Sevdaalizade tskr iki kizim var nasip bakalim ins bugun ogrenirim.
Bahar2121 dogru soyledim yani🥰💙 saglikla gelsin
Kuzucuklarim insallah yanimirim canim🙏🏻 Haberdar et benide
Sevdaalizade benim adet tarihim aralığın 28 imiş gene kız okuyor demi öyle canım 😀 28.12.2019
Benim 27.02.1996.
Eşim 15.05.1992
Senide yoruyirum ama affet kesin kız mı çıkıyor net birşey söyler misin 🙈
Son adet tarihi: 31.10.2019
Ben: 19.09.1997
eşim: 28.04.1992 ☺️ cumartesi inşallah öğrenicem bende cinsiyeti ama yinede bi yazayım dedim. Cin takvimi yada rus takvimi mi yapıyorsun canım?
Sevdaalizade son adet tarihim:30.07.2019
ben:18.07.1996
eşim:16.07.1991🙋🏻♀️
Hələ məni heç hesablamamisiz . Aşk olsun Sevda xanım :). Təkrar yazım belke.
Son adet: 13/01/2020
Ben: 12/10/1988
Eşim: 30/05/1983
Cavabınız maraqlıdı mənə 🙏😁
Sevdaalizade teşekkür ederim sizin yorumunuzu merak ediyordum😊 2 haftaya öğrenicez yazarım size 😘🙋🏻♀️
tgbas kesin kiz canim malesef😓 yinede bu hesap 95 %lik bisey yanilada bilirim en iyisini Rabbim bilir canim
Ruzgarperisi can cox uzurlu say hemyerlim😍❤️. Gormemiwem inanin o qeder cox yorum hesap isteyen varki.
Ruzgarperisi qizdi canim oyrenende yaz mene❤️❤️
miracanne erkek kesin ne dedi dr?
Beyzasahin kiz kesin❤️ Rus cin takvimi olsa neden kendimi yorayim??😬 herkesin baka bildigi biseye neden kafami yorayimmm? Ogrenince yaz bana
Sevdaalizade canim Cox sağol vaxt ayırdığınız üçün. İnşallah biləndə deyerem. Mənə bir nəfərdə baxmışdı dedi yanvarda qalsan qız fevralda qalsan oğlandı. 🙏😘
Ruzgarperisi qiz istirsen oglan?? Evde ne var usaq?😍
Ruzgarperisi kim deyibse duz deyib fevrala kecseydi oglan idi
Sevdaalizade evdə hələ uşaq yoxdu. Amma yoldaşımda məndə oğlan istəyirdik ilk övlad olaraq. Xeyirlisi təbiki əsas sağlam olsun.evlendiyimiz ay hamile qaldim ama düşük oldu. İndi yenə qalmışam. Goresen fevrala keçmə ehtimalı yoxdu hə😁😁