NurisKyaa Azracan bi gün iyiyim ertesi gün kalkamıyorum bi türlü göbeğim şişti birde kızımda göbeğim 4. Ayda yeni yeni cıkıyordu dahada kilolu olmama rağmen kısmet inşallah o duyguyu da yaşamak istiyorum ❤️🤲🏻
Azracan NurisKyaa İnşAllah canım hayırlısı ben hemen anlamıştım kız olduğuna çünkü çooook zordu ama oğlumda halsizlik arada baş ağrısı vardı
NurisKyaa defnemila ay çok uzun sürmüş ama bazen öyle oluyormus benim kavınvalidem de 9 ay hep öyleymiş eşimde allahım tez zamanda bıçak gibi kesilsin inşallah 🙏
defnemila NurisKyaa Evet kimisi 9 ay çekiyor ablamda böyledi iki gebeliğindede doğuma kadar bulantı kusma devamdı belki genetiktir bilmiyorum ☺️
Duyguaydin81 NurisKyaa hayır daha değil şuan 12 haftalığım geçen hafta gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gidicem ozaman öğrenirim heralde ☺️
Tstnptt NurisKyaa google yaz otomatk çin takvimi cinsiyet hesaplama diye doğum tarihinle hamile kaldığın ayı yazıyosun söylüyo ne kadar doğru bilememm :)
Esradegrmen Haftada başladı 6 haftalığım şuan her gün defalarca kusma yaşıyorum. Şuan bile aşırı bulantım var. Doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum bir nebzede olsa rahatım
NurisKyaa Tstnptt erkek diyor altta hamile kaldığınız aya 14 gün ekleyin diyor öyle yaptım doğrumu yaptım acaba 😊
Tstnptt NurisKyaa sen gün ay yıl doğum gününü yolla bide hamile kaldığın ayı de ben bakıp Söyleyimm:))
sibeell24 Yasmiiinn bende bu durumdaym bulantı ilacı alıyorm rahatım şükür su bile içemiyorum o daha zararlı olduğu için doktor ilaç yazdı.
Tstnptt NurisKyaa erkek çıkıyo cnm hayırlı sağlıklı evlat olsun da inşallah bakalım 2 ay sonra sonuç ne çıkacak :)