Duyguaydin81 NurisKyaa yazarız canım çok merak ediyorum acaba ne olcak cinsiyeti diye ☺️ Herkes ilk bi erkek olur dedi sonra kız olucak heralde dediler sebebide çirkinleşmişim çok saçma kızda olsa erkekte olsa her anne güzeldir bence
Tstnptt NurisKyaa erkek çıkıyo cnm hayırlı sağlıklı evlat olsun da inşallah bakalım 2 ay sonra sonuç ne çıkacak :)
NurisKyaa Tstnptt ay 😊 inşallah bende merak ediyorum 24 ünde randevum var söyler belki kızımı 13. Haftamda öğrenmiştim 😍
Aysgul NurisKyaa banada inandırıcı gelmiyor çünkü oglum oldu aşırı kusmalarım oldu.erkek çok kusturmaz dıolardı
NurisKyaa Aysgul bence yapı ile alakalı kimi hafif atlatıyor kimi daha rahat kızı olup hiç kusmayan hamile olduğunu unutan arkadaşlarım bile vardı bünye meselesi bence
Tstnptt NurisKyaa gerçekten mi ben daha 2 ay var diyodumm inşallah öğreniriz o zmn bnm de 6sında randevum sonra da 2 li test için gidicem 2 hafta sonra
1989-- NurisKyaa bizde cok heyecanliyiz bakalim bebegimiz doktor teyzesine gostermek isteyecek mi tamamen onun karari 😄
NurisKyaa Duyguaydin81 bende kız anneyi güzelleştirir erkekte sivilce çil tarzı lekeler oluyor diye duymuştum oda bünye meselesi rabbim Nur veriyor hamile insana dediğiniz gibi her anne çok güzeldir🙏😊
Laviniamira NurisKyaa 12+0 olduk hala geçmek bilmedi 🙈 herşeyi deniyorum ama nafile ne yemek yapabiliyorum ne ağız tadıyla yiyebiliyorum yesem de midemde durmuyor
Ipeku Laviniamira cok zor cidden canm ya benmfe aynı bu saatte bile bulanmays devam normal bi saati yok resmen bos durmuyo
NurisKyaa Laviniamira aç kalmak da çok bulandırır bastırıcı atıştırmalılar atın sizi de çok zorlar aç durmak inşallah tez zaman da kesilir 🙏