1989-- NurisKyaa tuzlu kraker falan hic kesmiyor beni acaba bizim cinsiyetimiz ne bilemiyorum yarın ogrenebiliriz :)
NurisKyaa 1989-- ay yazın inşallah ben çok merak ediyorum 13. Hafta mızda randevumuz çok heyecanlıyım❤️😍
1989-- NurisKyaa bizde cok heyecanliyiz bakalim bebegimiz doktor teyzesine gostermek isteyecek mi tamamen onun karari 😄
kubracetin NurisKyaa aminn cümlemizin inşallah, bilmiyorum ama vermisimdir kesin 6.haftadan beri yeme içme kesildi malesef
NurisKyaa Tstnptt rabbim kızım ile çok mutlu etti bi de oğlum olsun isterim ama rabbim ne verirse başımın üzerine hayırlısı ne ise öyle dua ediyorum 🤲🏻
NurisKyaa Tstnptt kim hangi duyguyu yaşamıyorsa onun tadına bakmak istiyor rabbim kalbimizdeki hakkımızda hayırlı eylesin ❤️Sizin belli mi
Ipeku NurisKyaa benmde ayni canm masallah geve gunduz demiyo uyku muyku dinlemiyor gecmekte bilmiyor ilaca ragmen sasirdim artk nspicagimi 🤷😊
Tstnptt NurisKyaa google yaz otomatk çin takvimi cinsiyet hesaplama diye doğum tarihinle hamile kaldığın ayı yazıyosun söylüyo ne kadar doğru bilememm :)
NurisKyaa Azracan bi gün iyiyim ertesi gün kalkamıyorum bi türlü göbeğim şişti birde kızımda göbeğim 4. Ayda yeni yeni cıkıyordu dahada kilolu olmama rağmen kısmet inşallah o duyguyu da yaşamak istiyorum ❤️🤲🏻
defnemila NurisKyaa 5. Haftada öğrendim 7. Haftanın başı ile bulantılarım başladı, 25+1 oldum hala geçmedi 🤷🏻♀️ Umarım siz daha güzel bir gebelik süreci geçirirsiniz 🌸
NurisKyaa defnemila ay çok uzun sürmüş ama bazen öyle oluyormus benim kavınvalidem de 9 ay hep öyleymiş eşimde allahım tez zamanda bıçak gibi kesilsin inşallah 🙏