Tstnptt NurisKyaa yok 3 güne kadar toplasan 2 3 kere olmuştur hemşire bebeğinin bir organı gelişecek bu ay bulantın olabilir demişti (organı unuttum)
NurisKyaa kubracetin bana mide yanmasına bi şurup vermişti doktorum o iyi geliyor yanmalara limonlu maden suyu günde bir tane kesin tüketiyorum oda çok iyi oluyor
Tstnptt NurisKyaa Aynenn bende öyle cnm annem yanımda 10 günlüğüne geldi yemek yapmayla uğraşmıyorum ama annem gidince nasıl olacak bilemiyorum
kubracetin NurisKyaa her yiyip içtiğimi çıkarıyorum malesef 3 dk durmuyor midemde aç aç öylece yatıyorum çok zormuş ☹️
NurisKyaa Tstnptt ay benimde yeni gitti annem iki gündür birsey yapamıyorum eşim yapıyor Allah razı olsun ❣️
Duyguaydin81 NurisKyaa 12 haftalığım benim hiç olmadı kusmam falan bulantımda arada bir oldu geçti sadece koku hassasiyetim çok var mutfakta yemek yapasım gelmiyor oyüzden 🤗
Tstnptt NurisKyaa benm eşim yemek bilmiyor bilse seve seve yapar Illa bnm tarif etmem lazım Allah razı olsn eşlerimiz anlayışlı Allahtan karnımızı doyuracak kadar bişeyler çıkartıcaz artıkk
NurisKyaa Tstnptt Allah bin kere razı olsun kızımda 3 ay mutfağa girememiştim 3 ay hep yaptı şimdi de iki gündür hep destek oluyor bi gün iyi oluyorum bi gün yatak döşek yatıyorum 😔
Tstnptt NurisKyaa bende öyleyim ilk benm bide ailemle de aramda 900 km var eşim yardımcı olmasa tek başıma çok zor progestan kullanıyorum aşırı uyku yapıyo gündüz yastıktan başımı kaldıramıyorum
Azracan NurisKyaa canım benim oğlumda çok rahat geçti ama kızımda başımı kaldıramadım kusmadan baş ağrısında tam beş ay senin ilk cinsiyet neydi bu ne bilgin varmı
NurisKyaa Azracan benim ilk kızım var ikincide ona göre daha iyiyim az oluyor ama çok halsizlim birde hemen göbeğim cıktı bunda kızda göbek hemen çıkmıyor
NurisKyaa kubracetin allahım yar ve yardımcımız olsun 🤲🏻 Kilo verdiniz mi ben vermiştim öyleyken ama geçince bi anda aldım verdiklerimi
NurisKyaa Tstnptt 😔 ay ilk hamileliğim kol ağrısıda yapıyordu bende bunda biraz daha iyiyim hepsi farklı şeyler oluyormuş
kubracetin NurisKyaa aminn cümlemizin inşallah, bilmiyorum ama vermisimdir kesin 6.haftadan beri yeme içme kesildi malesef