ozgeoz26 Merhaba 9+5 teyim bende kusmam hiç olmadı ama sürekli tiksinme halindeyim kokulardan falan çok etkileniyorum yemek falan çok yapamıyorum makarna ekmek arası peynir falan yiyebiliyorum sadece
NurisKyaa ozgeoz26 bende aynıyız 9+5 im kokulardan midem bulanıyor ve bazen cıkaroyorum bazen bulantı oluyor kokular çok tetikliyor gerçekten
Ruviiseem NurisKyaa benimde 13. Hafta bitti kusmalar mide bulantılar başladı 🙄 10 gündür sürekli dinleniyoruz bakalım inşAllah kısa sürer
NurisKyaa Ipeku benim bunda sabahları birde kokulardan çok oluyor onun dışında pek olmuyor kızım da akşam gece sabah her gün oluyordu çok zor gerçekten 🤲🏻
Ipeku NurisKyaa benmde ayni canm masallah geve gunduz demiyo uyku muyku dinlemiyor gecmekte bilmiyor ilaca ragmen sasirdim artk nspicagimi 🤷😊
1989-- NurisKyaa ben 13+5 im daha yeni bulantilarim bitti lakin sabah uyanir uyanmaz kusmalarim bitmedi malesef vede hala yemek yiyemiyorum :(
NurisKyaa 1989-- bende kızım da öyleydim ilk bebeğimdi başımda tuzlu kraker dururdu hep inşallah tez zamanda kesilir 🤲🏻
1989-- NurisKyaa tuzlu kraker falan hic kesmiyor beni acaba bizim cinsiyetimiz ne bilemiyorum yarın ogrenebiliriz :)
Dlkdlk 7+5 benimde,sabahları aşırı bulantı hemen cubuk kraker yiyorum su bile midemi bulandırıyor,sonra gün icinde mide yanmaları mide ekşimeleri :(
Aysgul NurisKyaa bende bıkere kustum ilaç kullanıyorum bazen rahat basende aşırı bulantım oluyo 2.hamileligım ilkinde çok kötüydüm günde 2kere kusar bısey yiyemezdim.4.ayda gecıyo 2ay sabretmemiz lazım
NurisKyaa Aysgul inşallah geçer cinsiyetle alakalı mide bulantıları diyorlar ama pek inandırıcı gelmiyor bana
Tstnptt NurisKyaa yok 3 güne kadar toplasan 2 3 kere olmuştur hemşire bebeğinin bir organı gelişecek bu ay bulantın olabilir demişti (organı unuttum)
Aysgul NurisKyaa banada inandırıcı gelmiyor çünkü oglum oldu aşırı kusmalarım oldu.erkek çok kusturmaz dıolardı