Bsrlmnemr Emine2943 ilk başlarda şişkinlik oldu sonra bi ara geçti şimdi gene başladı olabiliyor heralde
Fstkkkk Ben 6 haftalık hamileyim. Kanamam oldu doktora gittim. Kese çok aşağı inmiş düşük olma ihtimali var dedi. İlaç verdi. Yukarı çıkarsa iyi dedi. Kalp atışını duydum bebeği de gördüm. Yukarı çıkar mı sizce daha önce yaşadınız mı
Makbus Mrckckr94 bir kere kullandım geçti tekrar başladı. Doktor hiçbir ilaç vermiyor bende şaşırdım canım dua et ne olur
Mrckckr94 Makbus inşallah bian önce iyileşirsin canım benimde geçer mi bilmiyorum dün içtim ilacı daha 🙄
55t92_ Tgbaaparlar bende 8 haftalık hamileyim sadece sabahları miğde bulantim oluyo en son gittiğimde kalp atışı başlamıştı perşembe günü tekrar gidicem ve ilk hamileleğim
Kubra_Karabulut Merhaba kızlar bende 6+0 haftalık hamileyim ilk hamıleliğim ilk zamanlarda boyle hafif sulu akıntı gelemsı normal mi hic boyle bısey yasayan var mı aranızda?
Cerenn06 Kubra_Karabulut Benden de geliyor canım normalmiş Merak etme kan gelmediği sürece sıkıntı yapma
Susam06 Kubra_Karabulut Bizde 7 haftalık olduk bugün benimde aşırı yoğun akıntım var normal olduğunu düşünüyorum.
Nacvess Sinem_06 mrb bende 8 hafta oldu çok fazla bulantı ve kusma var ilaçla duruyorum herşeyi yiyemiyorum bütün yemeklerden tiksindim çok fena bişey
Selmaercan Nacvess evet bende ilk bişeyim yok diyordum ama bizde sekiz haftalık olduk mide bulantısı mahvediyo yiyemiyorum ve bu dönemde suyu da fazla içmemiz gerekiyormus o bile mide bulandırıyo ya😣
Mrckckr94 Nacvess bende senin gibiyim canım bende 7 haftalık çok kötü oluyor insan allah yardımcımız olsun 😒
Susam06 Bsrlmnemr Bizde bugün 7 haftalık olduk 😊 Yorgunluğum arttı normalde erken uyuyan bi insan degildim bu sıralar akşam saat 8 olduğunda gözüm yatağa düşüyo 😊
Bsrlmnemr Susam06 aynıyız biz seninle daha öncede konuşmuştuk galiba :) olsun sende bol bol rabbim izin verirse pıtırcıklar doğunca uyuyamıcaz :)
Fstkkkk Nacvess o iğneden bir tane verdi vuruldum dün. Progestan ilaç verdi bide sabah akşam kullanıyorum
Nursubasi Fstkkkk bende 7 haftalık hamileyim banada kesenin aşşağıda oldugunu soyledi dıktor geçen hafta ama hiç kanamam olmadı perşembe gideceğim kontrole inşallah düzelmişdir inşallah sizinkide düzelmiştir
Eeezgi Bsrlmnemr 7 hafta olmak üzere hiç mide bulantım olmadı ama uyku sırt ağrısı bir de sanki hiç karnım doymuyo 🥶
Selmaercan Eeezgi ezgi bende öyle diyordum ama dün 8 haftalık olduk son 3 gündür mide bulantısı çekiyorum kusma yok mahvediyo ve iştahsızlık var. İlk zamanlar benim iyi bişeyim olmuyor diyordum😄
BegummKaya27 Nursubasi benimde kese geriden geliyor dedi cumartesi kontrole gidicem. Hakkımıza hayırlısı olsun 😔🙏🏻
Nacvess Selmaercan evet sorma su içince bile kusuyorum bende devamlı aynı şeyleri yiyorum herşeyden tiksindim
GulcanYvz mikican canım duyulur git mutlaka için rahatlar kurup durmak daha kötü ben 6+5 ye gittim duyuldu ama 6+3 çıktı gayet normal dedi sende git rahatla cnm