Demode BegummKaya27 yok hayır sadece şuan için bir sorun yok dedi yapması gerekir miydi yanlış anlamayın ilk gebeliğim tecrubesiz olduğum için soruyorum
BegummKaya27 Demode yapması gerekmiyor tabi ki bana keseyle alakalı geriden geliyor dedi. Normalde 1 ay sonra çağıracaktım ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi ondan sordum
Cerenn06 Tgcy kaç haftalıksınız o dediğiniz bende de oluyor sanki hiç birşey yememişim gibi birden midem bayılıyor 😣
Tgcy Cerenn06 7+3 m şuan ama sigra içiyordum artık içmediğim için mi öle bilmiyorum yani acıkıyorum gibi birden midem agrıyor yeni olmaya başladı
Nzlshn Emine2943 Emine2943 beta HCG 2800- 3000 kusur olması lazım kesenin gözükmesi için kalp atışı için 6 haftadan sonra artık inşallah canım senin beta HCG kaç ?
Bsrlmnemr 34kaderyldrk valla canım geçen hafta bir gün aşırı bi mide bulantısı oldu serum falan takıldı sonra bi daha kesildi. Göğüslerim şiş ve biraz hassas onun dışında bi belirti yok ben de şaşırıyorum. Sende ne gibi belirtiler var kaç haftalık
34kaderyldrk Bsrlmnemr bende 8 +2 havtalık ağrılarım var baya ya kasık bel bacak ağrısı işte anladım kişiden kişiye değişir tabi gebelik hayırlısıyla kucamıza alırız inşallah sağlıklı bir şekilde iyi olsunda razım bu ağrılara 🥰
Nzlshn 34kaderyldrk inşallah canım hepimiz hakkında hayırlısı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi 😍
Nzlshn Emine2943 tabi bulmuştur şu an 4000 bulmuş bile olabilir gitsem keseyi çok net görürsün zaten canım bence bekleme git
Emine2943 Birde bişey daha sormak istiyorum benim bu güne kadar göğüs ağrım hep vardı ama bugün daha azaldı sanki çok acımıyo bu bi sorun olduğunu gösterir mi sizlerdede öyle oluyor mu acaba
Gizmi Kızlar dün beta 924 çıktı sizce bugün doktora gideyim mi ilk gebeligim iki sene beklemekten sonra kavuştuk herkes gitme diyo ben dayanamıyorum🙈
Sinem_06 Merhaba bizde 8+0 dayız hala mide bulantısı ve uyku hali fazlasıyla var pazartesi günü kontrole gidicem inşAllah bakalım 🤗
Nacvess Sinem_06 mrb bende 8 hafta oldu çok fazla bulantı ve kusma var ilaçla duruyorum herşeyi yiyemiyorum bütün yemeklerden tiksindim çok fena bişey
mrv39 Bsrlmnemr ben 8+3 oldu benim de öyle bi goguslerim sis bi de halsizlik😅 hatta goguslerim inip tekrar sisti gecen hafta korktum ama ara ara kaybolurmus belirtiler
Emine2943 mrv39 çok teşekkür ederim canım biraz rahatladım bundan önce kalp durması nedeniyle bebeğimi kaybettim çok tedirgin oluyorum herşeyden bi tane oğlum var 8 yaşında ama unutmuşum onda nasıldı.
mrv39 Emine2943 ayyy benim de ayni canim 3 ay old kurtaj olali 3. ayda hamile kaldim tekrar benim de 7 haftalıktı kalbi durdu simdi korkuyorum dusuk mu yapıyorum acaba diye:(
Tgcy Cerenn06 ikimizinde aynı ise bencede olabilir ben azaltarak bıraktım şuanda içmiyorum inşallah sürmeyiz ağzımza 🙏🏻
Bsrlmnemr Emine2943 ilk başlarda şişkinlik oldu sonra bi ara geçti şimdi gene başladı olabiliyor heralde