Nacvess Selmaercan evet sorma su içince bile kusuyorum bende devamlı aynı şeyleri yiyorum herşeyden tiksindim
mrv39 Emine2943 ayyy benim de ayni canim 3 ay old kurtaj olali 3. ayda hamile kaldim tekrar benim de 7 haftalıktı kalbi durdu simdi korkuyorum dusuk mu yapıyorum acaba diye:(
Emine2943 mrv39 bende 9 haftalık kalbi durdu alındı canım şimdi 4+5 programa göre ama göğüslerimde ağrı geçince korktum az önce kan verdim şükür değer düşmemiş artmaya devam ediyo ama işte içimde hep korku var gene aynısı olacak diye
Ceren_ Bizde beşinci haftamizdayz hiç bulantm.flan olmuyo sadece aşırı uyku hali var keseyi gördük yani bulantım.olmuyo diye korkmalimiyim🤔
Bsrlmnemr Ceren_ yok korkma herkeste bulantı olcak diye bişi yok ki. Ayrıca 5. Hafta bulantı içn çok erken bence
Nzlshn Emine2943 tabi bulmuştur şu an 4000 bulmuş bile olabilir gitsem keseyi çok net görürsün zaten canım bence bekleme git
BegummKaya27 Nursubasi benimde kese geriden geliyor dedi cumartesi kontrole gidicem. Hakkımıza hayırlısı olsun 😔🙏🏻
BegummKaya27 Demode yapması gerekmiyor tabi ki bana keseyle alakalı geriden geliyor dedi. Normalde 1 ay sonra çağıracaktım ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi ondan sordum