Tamam canım 6 düşük yaptim genetik arastirmada kan pıhtılaşması sorunu oldugu soylendi o yuzden kullaniyorum

Kızlar bende genetik kan pihtilasması vardı bundan dolayı şuan değerlerim düzgün ama yinede her ihtimale karşı doktorum böyle bir risk almıyor. Her gün vurulmaya başladım.

aysenturna ben kullanali 2gun oldu az bi yanıyor ama okadar dayanilmicak gibi değil sinek ısırığı gibi canım

EnginDenizim canım benim daha ilk gebeligim ben hamile kalmadan önce böyle bir rahatsızlığım olduğunu öğrendim doktor da değerlerim duzelene kadar gebelik onermedi düşük olur diye. Ama tabi şuan degerlerim normal stabil tamamen. Ama yinede her ihtimale karşı cleclexane ve ecopirin 100mg günlük kullanıyorum. Genetik olduğu için benim doktor kullanmam gerektiğini söyledi

Kbrbrfn bebeğe gerçekten bunun hiç zararı yok dimi ben vurulurken nedense içim hiç rahat değil ççok huzursuz hissediyorum kendimi

ElcnErdgnn iğneyi karından çıkardıktan sonra bir sıkarmısınız hala içinden ilaç geliyor 🙁 yetersiz gelir dışarı ilaç gidiyor diye korkuyorm

Bende kullanıyorum şuanda da vuruldum hatta doğuma kadarda kullanıcam. İğneden de çok korkuyorum kendimi kasmamaya rahatlatmaya çalışıyorum 😌

KubraKilinc iğneyi çıkardıktan sonra ilacı vermeye çalışırmısınız şimdi şırıngayla içinden sıvı çıkıyor mu

ElcnErdgnn erken ogrenmen iyi olmuş canım gercekten kayip yasamadan onlem alinmasi cok iyi.keske daha once bakilsaydi benimde genetigime ama nasip iste.hayirlisi hakkimizda🤗

EzgiPeony eşim vuruyor bana kendisi hemşire hiç öyle bi durumla karşılaşmadık ama her gün vuruluyorsan takma o kadar canım benimkisi bazen çok yakıyor diye yarım bıraktığım zaman bile oldu eşim sıkıntı olmaz diyor her gün vurulduğum için

Bende kullaniyorum 44. Ignemi vuruldum bu aksam 🙂 hem iğneden cok korkarım fobim var ama sanirim alışıyorum artik. Çünkü dogumdan sonra 1 hafta yada 40 gun kadar daha kullanacağım. Eşim karnımdan vuruyor . Ben yatiyorum eşim sıkarak vuruyor kizlar oyle daha rahat oluyor ve ilaci hissetmiyorsunuz . Oturarak vurulunca ilacın dağılırken yanma oluyor. Ama yatılarak vurulunca olmuyor buda benden tavsiye 🙂

KubraKilinc şırıngayı sıkmayınca sıvı kaldığı belli olmuyor. Çıkardıktan snra bastırınca 3 4 Damla çıkıyor 🙁 korkuyorum canım ya elimde değil iğne yetmez diye aynı zamanda coraspirinde alıyorum. Şırıngayı vurduktan sonra sıkarmısın sizde de çıkçak mı sıvı

EzgiPeony şuan ki ne bakıyorum yok çıkmıyor ozaman yavaş yavaş yapın hemde açımaZ sonuna kadar sakın bastırma iğne atıyor kilidi var çünkü dikkat et

EnginDenizim pardon konu Sahibi yerine sizi etiketlemişim 🙁
                      Allah bebeğinizi bağışlasın,sağlıkla kucağınıza alın