Samilmerve cerenozb07 öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.Benim son adet tarihim 26 aralıktı ilk beta değerim 30du sonra 106 sonra da 293 tü 3 şubatta keseyi görürüz dedi bizim doktorda bende heyecanla bekliyorum 🙈🙈
Koles37 Samilmerve benim son adet tarihimde 26 aralık ilk öğrendiğimde 150 ile öğrendim sonra 400 oldu iki gün sonra 2100 oldu benim biraz fazla hızlı ilerliyor sanırım
Emine2943 Samilmerve tamam canım benimde son adet tarihim 26 ondan sordum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yldrlasel Samilmerve aynen öyle onlar için her türlü ağrıya raziyim rabbim hepimizi kucagimiza almak nasip etsin 🙏🙏🙏
sinemoguz cerenozb07 merhaba , benim son adet tarihim 23-27 aralık. 22 ocakta rastgele ovulasyon testi yapıp öğrenmiştim Hamile olduğumu. 22 ocak kan değerim 484, 24 ocak kan değerim 957. Persembe gününe randevu aldım. Uygulamalara göre 5+0 gösteriyor bugün
sinemoguz Yldrlasel merhaba bende de uygulamada 5+0 gösteriyor, siz ne Zaman öğrendiniz? Sat neydi birde
Esramtss Benimde 5+4 günüm geçince normal testle evde yapıp öğrendim, kan testi yaptırdım beta 1370 çıktı randevu aldım doktora henüz gitmedim randevu tarihimi bekliyorum bel ağrısı bazen karnımda ağrı oluyor arada mide bulantısı ve uyku :)
sinemoguz Esramtss bel agrısı bende özellikle geceleri oluyor. Randevunuz ne zaman? Tekrar kan vermeye gerek var mı acaba
Esramtss sinemoguz 11 şubat randevum aslında beklerim diyodum ama ben yinede bir daha kan testi yaptırmak istiyorum tam bi bilgimde yok ilk hamileliğim yeni evliyim yükselirse iyi demek mi?
sinemoguz Esramtss hiç doktora gitmeden mi direk 11 şubata aldınız☺️ Evet yükselirse değer, bu iyi birşey demek
Samilmerve Esramtss benimde 3 şubat keseyi görme tarihi.bende dayanamayıp kan testi yaptırmıştım her şey yolunda mı diye 😂😂🙈🙈🙈
Rabia-b Selen2688 benim kan pıhtılaşma sorunum varmış ona bağladılar düşüğü. Fark olarak belirtiler bunda daha yoğun yaşıyorum
cerenozb07 Evet arkadaşlar geç döllenmede olabilir bazen o yüzden ki değerler kişiden kişiye göre değişiyor brnimde şuan 6 hafta olarak gözüküyor ama kese gözlemdi bende büyüm ihtimal g döllenme diye düşünüyorum ❤️ Çok heyecanlıyım amaaaa
Samilmerve Koles37 2 gün sonra 2100 olması biraz garip ama ikiz olabilirler mi 🙈 bide henüz muayene oldunuz mu ?
Esrahmett Benimde ilk değerm 26 ile öğrendim 2 gün ara ile takip ettm 26 dan 61 sonra 157 sonra 395 ve dün en son 957 çıktı 1-2 güne keseyi görmeye gidicez inş🙏🐣
sinemoguz Esrahmett bende persembeye randevu aldım da, günler geçmek bilmiyor ki, acaba şimdi mi gitsem diyorum içimden ☺️