sinemoguz Esrahmett bende persembeye randevu aldım da, günler geçmek bilmiyor ki, acaba şimdi mi gitsem diyorum içimden ☺️
Esrahmett sinemoguz herkezde aynı stres 😊 sağ sağlım herkez kucagına alsın inş bebişlerini🙏 Bebişimizi görsek belki biraz da olsa inanıcaz ben hala şoktayım😊
sinemoguz Esrahmett amin insallah🤲🏻 Bende hala inanamıyorum. Bir buçuk yıl çok istedik olmadı, tam vazgeçtik. Beklemediğimiz bi anda mucize gibi geldi çok şükür 🤲🏻
Samilmerve sinemoguz benimde 2 yılın sonunda geldi 💕🤲👼 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Samilmerve Koles37 2 gün sonra 2100 olması biraz garip ama ikiz olabilirler mi 🙈 bide henüz muayene oldunuz mu ?
Samilmerve Esramtss benimde 3 şubat keseyi görme tarihi.bende dayanamayıp kan testi yaptırmıştım her şey yolunda mı diye 😂😂🙈🙈🙈
Emine2943 Bende programa 4+4 günlük hamileyim son adet tarihim 26 Aralık bende daha doktora gitmedim hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Samilmerve sinemoguz evdeki test düşük olduğunda bile pozitif çıkıyor bilginiz olsun beta sıfırlanmıyor hemen o yüzden gebelik testi de bir süre hep pozitif çıkıyor.Endişe etmeyin her şey yolundadır Allahın izniyke 💕💕💕💕💕🤲👼
Rabia-b Arkadaşlar 5+1 günlük hamileyim beta hcg 4700 idi doktora gittim karından ultrason ile keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah haftaya aslında vajinal duyulabilir dedi ama bekleyelim dedi 🤗
Selen2688 Rabia-b çok sevindim cnm güzel bi haber bu rabbim inşallah kalp ❣ ataşınıda duymayı nasip eder inşallah bende cuma gidicem 5+2 olucam cuma inşallah 🤲🏻
esraaa86 Rabia-b hemen hemeb aynıyızbizde 5 +5 olduk keseyi gördük kalp atışı için 8.hafta gidicm,çok sık ultrsna grmmk içn
Esramtss Rabia-b canım benimde 5+4 ama beta 8500 çıktı ikiz olabilirmi acaba benim gibi yüksek olan varmi