Samilmerve Rabia-b ne güzel fazla beklememişsiniz allahım hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🤲💕👼
Tatlisannedilekk 4+0 sürekli uyuyorum, kasık ağrım var, canım sürekli birşeyler yemek istiyor, koku hassasiyetinden dolayı ara ara bulantım oluyor ilk kez kustum bugün🤭🙂
Samilmerve Tatlisannedilekk ilk zamanlar bende de bi iştah açıklığı vardı şuan durdu biraz 🤗göğüs ağrısı aşırı var bende akıntım falan çok yoğun bel ağrısı mide bulantısı henüz yaşamadım Allaha şükür 🙈
Tatlisannedilekk Samilmerve genel olarak hepimizin aynıymış, 100kilo olmam inşallah doğuma kadar😀😊 bakalım 8ayda ne belirtiler yaşıycaz daha kazasız belasız
Rabia-b Selen2688 benim kan pıhtılaşma sorunum varmış ona bağladılar düşüğü. Fark olarak belirtiler bunda daha yoğun yaşıyorum
cerenozb07 Kuzular son adet tarihimin başlangıcı 17 Aralık çarşamba günü öğrendim perşembe beta 160 çıktı cumartesi yani iki gün sonra 484 çıktı haftaya çarşamba keseyi görürüz dedi Çok endişeliyim ama korkuyorum siz keseleri gördünüz mü beta değerleriniz nasıl
Samilmerve cerenozb07 öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.Benim son adet tarihim 26 aralıktı ilk beta değerim 30du sonra 106 sonra da 293 tü 3 şubatta keseyi görürüz dedi bizim doktorda bende heyecanla bekliyorum 🙈🙈
sinemoguz cerenozb07 merhaba , benim son adet tarihim 23-27 aralık. 22 ocakta rastgele ovulasyon testi yapıp öğrenmiştim Hamile olduğumu. 22 ocak kan değerim 484, 24 ocak kan değerim 957. Persembe gününe randevu aldım. Uygulamalara göre 5+0 gösteriyor bugün
DamlaNur29 cerenozb07 betayla alakalı degıl bence benim 6300 cıkmıstı ama hala kese gözükmeemişti doktor 3 4 gün sonra cagırdı 10000 üzeri cıkmıstı betam öle gözüktü yani beta ilr alakalı degıl bence canım o ne zaman isterse o zaman gösteriyor kendini 💙