17 haftalık gebeyim idrar geldiğinde ve yaparken sonunda ağrı şikayetim vardı, malesef bol miktarda bakterim varmış doktor her türlü mikrop var dedi çok üzüldüm. lökosit 683 eritrosit49 ve negatif olması gerekenler pozitif antibiyotiğe başladık bu gün 3.günüm ve kültür testimdede üreme olduğunu öğrendim moralim çok bozuk. bekarkende yaşamıştım ve sonuçta mikrobu ölçemeyecek kadar çok mikrop vardı yinede kültür testimde bu güne kadar üreme olmamıştı. şimdi hamile iken üremiş olmasına çok canım sıkılıyor. ya bişey olursa bebeğime ya ilaçlar iyi gelmezse mikrop gitmezse çok tedirginim. böyle şeyler yaşayıp atlatan varmı tavsiyelerinizi bekliyorum.

minikavakado cok cok gecmis olsun.benimde o haftalarda enfeksiyonum oldu sukur kurtulduk ureme olmamis.
    Siz nasil fark edemediniz o kadar cogalmis. Bende az bisey enfeksiyon olsa gözlermden yaşlar akiyor hemen kendimi acile atiyorum.
    Bazilarinda agri şikayetleri olmuyo belki ondan fark edemediniz.
    Ins antibiyotiklerle en kisa surede gecer.
    Sende sagligina kavus bebişte saglikla gelsin ins.

MeeL inşallah geçer. başka şikayetim olmadı rengi bile normaldi anlayamadım bu kadar olduğunu, bi türlü kabullenemedim bile hastalığı. bu zamana kadar hiç ilaç içmemiştim hamileliğimde öncesinde, şimdi kendimi kötü hissediyorum. inşallah şifa olur. Hamilelik sürecimde zor geçiyor istifralar devam ediyor mide sorunum var yemekler dokunuyor derken moral gitti.

• MeeL bunu yanıtladı.

minikavakado ay bacim ya.ins cabuk gecer. Sinsi sinsi cogalan cinsten herlade.
        Mide sorunundan da ilac icemezsin nasil olucak . Aman bacim icebildigin kadar su ic yinede. Erik kompostosu ya da kizilcik ic.bunlar iyi gelir belki sökmeye yardimci olur.sirkeli su daha etkiliymis ama senin miden kaldirmaz bende icemedim.
        Bana antibiyotikler yan etki yapti uyuz oldum sandim deligibi kabardim kizardim kaşınmaktan yara oldum megerse yan etki yapmis sende dikkat et oyle bisey olursa ilaci kes.ben gec fark ettm

Bende de kendimi bildim bileli hep var canım çok geçmiş olsun elinden geldigince cok su iç ben öyle yapıyorum yoksa ağrıdan duramıyorum tuvalete gitmeye korkuyorum inan ki 30 +5 olduk inşallah sıkıntısız sağlıcakla alırız kucağımiza

minikavakado Moralini bozma düzelir inşallah. Benim de iki aydır yapılan tahlillerimde idrar yollarimda enfeksiyon çıkıyor hatta bu tahlildeki sonuçlar bir öncekine göre daha da artmış antibiyotik verdi doktor onu kullaniyorum umarım bir sonraki tahlilde düzelir diye umut ediyorum bende. 32+3 haftaliğim bu arada .

minikavakado geçmiş olsun canım enfeksiyon yüksek olunca hastnye yatış verip damardan tedavi uygulanıyo aslında cok etkili. Bnm 24.haftamdayken lökositim 81 cıkmıştı direk yatış ddi doktorum 5gün damardan tedavi uyguladı doktoruna bi sorsaydın hangisi dha etkili olur dye. Suan kaç haftalıksın peki

MeeL sağol canım inşallah yan etki yapmaz bi kaç gün daha içip tekrar tahlil yaptıracağım.

Aycalyaa amin inşallah size de çok geçmiş olsun. inşallah kucağınıza sağlıklı şekilde alırsınız🌸

Ftsctn_20 geçmiş olsun. inşallah düşer enfeksiyonunuz, bana direk verdiler antibiyotiği. az zamanınız kalmış inşallah çok kolay geçer doğumunuz. Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

minikavakado bende hamilelik öncesinde çok yaşardım her ay acillik olurdum hamilelikte yakalanırsam diye korkuyorum ilaç tedavisiyle geçiyor mu ? Uygulanabiliyor mu acaba

Alydemir henüz sonuç almadım 3 gündür içiyorum ama tedavi bi şekilde yapılıyor tabiki. yakalanmamaya çalış. inşallah hamilelikte geçirmezsin.

Adanur 18 haftalığım henüz, özelde yatmaya malesef maddiyatta sıkıntı olur, devlettede öyle bişey söylemediler bile. bakalım inşallah sonuç alırım antibiyotikten.