minikavakado Moralini bozma düzelir inşallah. Benim de iki aydır yapılan tahlillerimde idrar yollarimda enfeksiyon çıkıyor hatta bu tahlildeki sonuçlar bir öncekine göre daha da artmış antibiyotik verdi doktor onu kullaniyorum umarım bir sonraki tahlilde düzelir diye umut ediyorum bende. 32+3 haftaliğim bu arada .

minikavakado geçmiş olsun canım enfeksiyon yüksek olunca hastnye yatış verip damardan tedavi uygulanıyo aslında cok etkili. Bnm 24.haftamdayken lökositim 81 cıkmıştı direk yatış ddi doktorum 5gün damardan tedavi uyguladı doktoruna bi sorsaydın hangisi dha etkili olur dye. Suan kaç haftalıksın peki

MeeL sağol canım inşallah yan etki yapmaz bi kaç gün daha içip tekrar tahlil yaptıracağım.

Aycalyaa amin inşallah size de çok geçmiş olsun. inşallah kucağınıza sağlıklı şekilde alırsınız🌸

Ftsctn_20 geçmiş olsun. inşallah düşer enfeksiyonunuz, bana direk verdiler antibiyotiği. az zamanınız kalmış inşallah çok kolay geçer doğumunuz. Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

minikavakado bende hamilelik öncesinde çok yaşardım her ay acillik olurdum hamilelikte yakalanırsam diye korkuyorum ilaç tedavisiyle geçiyor mu ? Uygulanabiliyor mu acaba

Alydemir henüz sonuç almadım 3 gündür içiyorum ama tedavi bi şekilde yapılıyor tabiki. yakalanmamaya çalış. inşallah hamilelikte geçirmezsin.

Adanur 18 haftalığım henüz, özelde yatmaya malesef maddiyatta sıkıntı olur, devlettede öyle bişey söylemediler bile. bakalım inşallah sonuç alırım antibiyotikten.