Kalben4747 Ben de içtim şuan midem bulanıyor benim de normal yani korkma bence zarar vermez sonucta hamileler icin
Deletedmom0025 Kalben4747 cok sağol vallahi içimi rahatlattın. Su gunler gecsede bizimde korkularımız bitse
Kalben4747 Yani ben de kahvaltı yapmadım henüz ekşi seyler yemeye çalış mide bulantısı anında gidiyor 😃
Aslhntugra Deletedmom0025 bende kullaniyorum decavit canim. Ama kan ilacini sen tok karnina kullanmiyo musun benim kan ilaci ferum ford diye bi.ilac tok karnina yemekten en az bi saat sonra icmem gerektigini soylemisti doktor
Deletedmom0025 Aslhntugra bak yine bi yanlış daha cıktı. Eczacı ferruma ac yazmıs . Onuda ac içiyorum
Eceegnlts Deletedmom0025 canım bende ferrum ve decavit içiyorum kan ilacı aç karnına kahvaltıdan önce kahvaltı yaptıktan sonra da vitamini tok karnına diyor benim doktorum
Aslhntugra Deletedmom0025 valla bilmiyorum canim benim doktorum tok karnina dedi yemekten en az bi saat sonra icilecekmis kalsiyum iceren bi ilacla birlikte de kullanilmamasi gerekiyomus
Kalben4747 O zaman eczaciyla gidip konuşsun esin canım benim böyle seyler ihmal etmeyin bazıları bastan salıyor
Kalben4747 Sağlık ocağı yok mu evine yakın orda çok güzel ilgileniyorlar ilaclarimi sürekli ordan alıyorum ve ordaki ebeyle sürekli iletisim halindeyim numarası var kafama ne takilsa soruyorum sizde sağlık ocağında alın ilaclarinizi bence
Deletedmom0025 Kalben4747 bi kere gittim saglık ocagına baskada gtmedim. Bu sordugu arkdsının hemşiresiydi yada ebesydi tam hatırlamıyorum. O verıcekti ben gitmedm doktor yazdı. Dun aldık. Keske gitseydım .
Deletedmom0025 [silindi] inşAllah canım yaklaşık bir aydır kan ilacını hep aç karna alıyorum inşAllah dogrudur .
Deletedmom124 Deletedmom0025 doktorlar ikisini bir arada icmeyin diyorlar istifra etmissiniz birşey olmaz inşallah sabah aç karnına kan ilacını için 2 saat sonra tok karnına decaviti alın
Kalben4747 Bisey olmaz inşallah canım sağlık ocağında git sürekli ilaçların için onlar yönlendiriyor çok güzel bi şekilde anlatiyorlar da