Kalben4747 Deletedmom0025 yok canım ulutrasyon orda tansiyona kiloya iste ilaç takibi aşı takibi yapıyorlar
Z_h_c Decavit tok karına içilmeli. Tabletin içindeki vitaminlerin emilimiyle alakalı. Şimdi aç karına içmişsiniz, bebeğe zararlı değildir sadece midede gıda olmayınca emilim zor olur. Bundan sonra aç karına için 😊
deletedmom2626 Deletedmom0025 canım ben kullanıorm. Eczane bana yatmadan 20 dakika önce iç yoksa çok midesi yapar dedi. Bigün erken içtim yatmadan önce midem aşırı bulanmıştı
Eceegnlts Deletedmom0025 canım bende ferrum ve decavit içiyorum kan ilacı aç karnına kahvaltıdan önce kahvaltı yaptıktan sonra da vitamini tok karnına diyor benim doktorum
Deletedmom0025 Eceegnlts bende bundan sonra oyle yapıcam. İlk defa istifra ettim hamileliğim boyunca . Baya korktum bebege zarar verirmi filan diye
UraSsmom Deletedmom0025 Ben kullandım dün kontrole gittiğimde doktorum ilacı bıraktırıp başka Bi ilaç verdi. Karaciğer enzimlerimi etkilemiş ilaç bazen olabiliyormuş böyle yan etkileri 🤷♀️
UraSsmom Deletedmom0025 Bende rahatsızlık verici bişey olmadı sadece sürekli halsizliğim vardı ondan dolayı mı bilmiyorum hiç istersen doktorunu ara kontrolüne çok var madem
Eceegnlts Deletedmom0025 yok allah korusun ilk defa içmişsin ya Allah’ın izniyle birşey olmaz ben böyle içince hiç sıkıntı çekmiyorum inşallah sende de olmaz ☺️
Aslhntugra Deletedmom0025 valla bilmiyorum canim benim doktorum tok karnina dedi yemekten en az bi saat sonra icilecekmis kalsiyum iceren bi ilacla birlikte de kullanilmamasi gerekiyomus
Aysegul159753 Merhaba decavit kacinci haftadan sonra veriliyor ben 12/haftadaym bana verilmedi kendim soylesemmiji doktora acaba
Sevgiic Deletedmom0025 ben kullaniyorum kan ilaci ac karnina iciyorum decavitide aksam yok karnina hic mide bulantisi istifra yapmadi
Nml06 Deletedmom0025 Merhaba, decavit benim midemi bulandırdığı için kullanmadım onun yerine imom kullanıyorum 🧚🏻♀️