Deletedmom0025 Kalben4747 persembe doktora sordum. Hissetmezsin dedi ama sanki seyirme oluyor ya arada oyle hissedıyorum sen ☺️
Deletedmom0025 [silindi] eczanedeki adam esime soylememiş bende aç karnına dıye içtim sonuc istifra 😓
Deletedmom0025 Kalben4747 birazcık korkuyorum ama dıyorum bebek iyi olsunda cekerim suanlık dusunmemeye calışıyorum. Acı eşiğimde dusuk bilemiyorum neler olucak ogun 😂
Simge_92 Deletedmom0025 bende kullanıyorum bendede mide bulantısı yaptı sanki ilaç mideme agır geldi gibi. Gece yatmadan önce içiyorum ben o zaman rahatsız etmiyor canım😘
Deletedmom0025 Serihsasya eczanedekı adam soylememiş . Bebek için sorun olurmu hastaneye gıtmelimiyim ?
Kalben4747 Bende çok korkuyorum kan tutuyor beni igneden bike korkan ben nasıl doğum yapacağım diye hergün esim e sorup duruyorum
Deletedmom0025 Kalben4747 unut canım daha basındayız biz. Son zamanlarda daha cok dusunucez simdiden zehir olmasın gunlerin.
Deletedmom0025 Kalben4747 acaba hastaneye gitsemmi ben vitamin ilacı ac karna içilmezmiş ? Bebege bişi olurmu ki
Kalben4747 Vala yaşımdan mi bılmiyorum bakabilecek miyim diye şimdiden düşünüyorum 20 yaşındayım 4 aylık evliyim biraz erken oldu 😃
Deletedmom0025 Kalben4747 bakarsın canım eltimde aynı yasta dogurdu. Simdi kızı 6 aylık cokta guzel bakıyor. Allah sana zaten o duyguyu verıyor.