[silindi] Deletedmom0025 ben kullaniyorum canm bende cok uyku yapiyor sabah kahvaltimi yapıyorum atiyorum sonra buoasiklari yikamaya kalkinca bi uyku bastiriyo gidiyom yatiyom
Simge_92 Deletedmom0025 bende kullanıyorum bendede mide bulantısı yaptı sanki ilaç mideme agır geldi gibi. Gece yatmadan önce içiyorum ben o zaman rahatsız etmiyor canım😘
deletedmom2626 Deletedmom0025 canım ben kullanıorm. Eczane bana yatmadan 20 dakika önce iç yoksa çok midesi yapar dedi. Bigün erken içtim yatmadan önce midem aşırı bulanmıştı
UraSsmom Deletedmom0025 Ben kullandım dün kontrole gittiğimde doktorum ilacı bıraktırıp başka Bi ilaç verdi. Karaciğer enzimlerimi etkilemiş ilaç bazen olabiliyormuş böyle yan etkileri 🤷♀️
Deletedmom0025 Kalben4747 ben 15 dakıka önce aç karna içtim birde üstüne kan ilacını içtim. Ve 10 dakıka gecmeden istifra ettim. Sendede oldumu boyle birşey
Aslhntugra Deletedmom0025 bende kullaniyorum decavit canim. Ama kan ilacini sen tok karnina kullanmiyo musun benim kan ilaci ferum ford diye bi.ilac tok karnina yemekten en az bi saat sonra icmem gerektigini soylemisti doktor
Deletedmom124 Deletedmom0025 doktorlar ikisini bir arada icmeyin diyorlar istifra etmissiniz birşey olmaz inşallah sabah aç karnına kan ilacını için 2 saat sonra tok karnına decaviti alın
Kalben4747 Canım Ben de üst üste içince kusuyorum bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü kan ilacı mide bulantısı yapıyor sağlık ocağında ki ebe söylemişti mide bulantısı yapıyorsa tok karna icebilirsin biraz zaman geçtikten sonra üst üste içme kuzum
Deletedmom0025 Kalben4747 cok sağol canım içim rahatladı. İlk defa basıma geldi bebege bişi olur diye korktum
Kalben4747 Deletedmom0025 rica ederim ne demek kav haftalık hamilesin canım insan en ufak seylerde takıntı yaşıyor sürekli bi panik haliyleyim bende saglikla kucağına al bebisini
Deletedmom0025 Kalben4747 amin canım İkimizde saglıkla kucagımıza alalım inşAllah bebişlerimizi 🙏🏻 13 haftalık sen ?
Deletedmom0025 Kalben4747 yok canım ogrenemedim persembe gttim tam gelişmemiş bacak arası dedi 20 gun sonra tekrar gdcm kesın soylerim dedi. Senin ?
Kalben4747 Amin amin inşallah alırız sağlıkla 13 haftalık ve deli gibi merak ediyorum cinsiyetini 🤭🤭🤭
Deletedmom0025 Kalben4747 bende oyle inşAllah birdahakıne ogreniriz. Karın kasık agrın filan oluyomu arada senib ?
Kalben4747 Bende henüz öğrenemedim 20 gün sonra gidicem ogrenicem inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da 🙏🙏🙏
Kalben4747 Çok fazla kasik ağrısı birde kalcamda kramplar oluyor sürekli çok zor geçiyor bacaklarimda kramp çok zorlaniyorum malesef
Deletedmom0025 Kalben4747 iyi olsunlarda biz cekelim agrıları hiç dert etmem vallahi. Birdahaki kontrole kadar acaba iyimi acaba şöylemi demekten kendimi alamıyorum ☺️🙆🏻♀️
Kalben4747 Bende aynı şekilde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum birde ah ah iyi olsun da hareketlerini hisediyor musunuz 😊
Deletedmom0025 Kalben4747 persembe doktora sordum. Hissetmezsin dedi ama sanki seyirme oluyor ya arada oyle hissedıyorum sen ☺️