Medine_1992 elifnurdeniz ilk canım ya aslında iyi besleniyorum diyemem canım kendimde ufak tefek birsey im ama muz ve kefir çok tüketiyorum canım ne istersede yapıp yiyorum 😊 tek bir derdimiz var oğluş başaşağı dönmüyor 😪
Buluteymen Srplarikan yok cnm o kalp gibi dedigmz sey hickirik pit pit seklinde ses geliyo bnde genelde asagi ve sol tarafimda hissediyrm hickirigini
Deletedmom402 elifnurdeniz bizde bugün tam 32 haftalık olduk. 28 hafta da 1300 gr bizimde Çarşamba günü kontrolümüz çok merak ediyorum ne kadar oldu 😊
Kifayet Gglcee canım benim hamileliğim biraz sorun lu geçiyor doktorumda o yüzden daha fazla beklemeden 37 de alırız dedi
Halime1652 Kifayet bnmde aynı bgun kontrolüm vardı 2233 gram ama boyu hatırlamıyorum devlet oldundan mı daha doğum ıcın bısey demıor🤭
Asd92 elifnurdeniz bebişinizin cinsiyeti ne canm? Bizde 33+1 iz endişevarr strese girmeyeyim diye düşünmüyorum pek doğumu falan😊en son gittiğimizde tam 30 haftalıkken 1.750 gramdı oğluşumdu. Ayy valla heyecanlym yaa😍
Halime1652 elifnurdeniz aaa o hıçkırık mı ben hep kalbı atıor onu mu hıssedıorum dıorum o zaman cok hıçkırıyor oglusum bnm
Akyokus elifnurdeniz Bizde 30+1 günlügüz 69 günümüz kaldı inşallah kilosunu şuan bilmiyorum çok şükür bi şikayetimiz ağrı sızı yok
Medine_1992 elifnurdeniz doktor bu haftalardan sonra zor dedi iri oldugu için hayırlısı canım inşallah döner
Nevinnn ezoterik anladım canım varis çorabı öyleymiş ya bende gelemem herhalde o kadar sıkıya bende sadece damarların rengi belli seninde mi öyle acaba
ezoterik Nevinnn benim bikini bölgemde bilye büyüklüğünde şişlik var cnm ordan da cikan damarlanma var ama cok degil diger tarafta da hafif damarlanma var😔