Kircicegi-34 Deletedmom3 bizde 35.hftya girdik oğlumla evet benim oğlumda hickiriyor dıp dıp dıp hickirik hep hissediyorum hissetmem gece birde falan uyaniksam o ana denk geldiignde elimi koyuyorum cok hosuma gidiyor ölürüm ben oğluma
Deletedmom3 Kircicegi-34 evett cok tatli oluyolar ama esim cok korktu gozleri falan doldu icim cok kotu oldu yazik falan diyo 😁 ben hala guluyorum tabi korkulcak bisey yokmus ama saglikli oldugunun gostergesiymis
Ftsctn_20 asyaa15 Ben ilk hissettiğimde çok korkmuştum ,hickiriğin bu kadar uzun olabileceğini bilmiyordum çünkü. Sonra öğrendim ki hickirikmis 😂 O günden sonra ne zaman hickirsa gülüyorum hoşuma gidiyor😂😂
Kbrbydk Deletedmom3 ayyy benimkide çok hickiriyor yaa😁😁dün kontrolde tam yattim sedyeye bizimkini hıçkırık tuttu 😂doktor kalp atışını olcemedi minnakim izin vermedi vallahi😊gün içinde 3-4kez oluyor 5dk filan sürüyor. Ama iyi bence olması ciğerlerini geliştiriyor😍😍😍
Deletedmom3 Kbrbydk obur kizim diyorum beni de hizli hizli yemek yersem tutuyo hickirik kizimda hizli hizli amniyon sivisi iciyosa diyorum 😁 aman iyi olsunlarda 💕
Ftsctn_20 Deletedmom3 Hickirdigi zaman benimkininde uzun sürüyor . Onun hickirdigini bile hissetmek Allah'ım ne müthiş bir duygu 😍🙏
Deletedmom3 Ftsctn_20 beni de bi gulme aliyor tovbe yarabbim 😁 yicem poponu diye bagirmaya basliyorum sonra karnimi falan kucaklamaya calisiyorum 😂😂
Gktrkzbn2020 Benimde 36+5 haftalık 😊 sol kasığım pıt pıt atıyor dışardan eşimde farkediyor 😁 hıçkırması iyi bişeymiş ciğerlerinin geliştiğini gösteriyormuş
Deletedmom3 Gktrkzbn2020 evet kizlarda oyle yazmis Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 😍
Medine_1992 Deletedmom3 ay benim de çok hıçkırıyor ama hep kasıkta hissediyorum hıçkırıpı halbuki daha dönmemiş bebeğim 🤷♀️
Deletedmom3 Medine_1992 bizim ki donmus ama ben de kasikta ve sag ust tarafta hissediyorum canim buyuk ihtimal hickirirken popolariyla vuruyolar ya da kafalariyla diye dusunuyorum
Deletedmom3 Pcosaragmen aynen beni de hele yemek yerken tutuyo bazen insan bi degisik oluyo asagiya surekli pit pit hareketler bi tuhaf hissettiriyo ama tatli yine de 😍
Kircicegi-34 Deletedmom3 benimkide korktu😀ayy dedi ilk hissettiginde dedim korkma baktim ben netten iyi biseymis hickirmasi dedimde rahatladi ama tutamiyo karnimi hickirdiginda cok tuhaf oluyo içi😂
Betttt Deletedmom3 benim oğlumda hıckırırdı çok doğduğunda da hergün hıçkırık tutardı😂 şimdi 5 aylık cok heyecanlansın hemen hıçkırık tutar😂
Ftsctn_20 Deletedmom3 ahahah karın kucaklamakta bir garip oluyor ama napalim sarılmak istiyoruz bende yapiyorum aynisini 😂
Betttt Deletedmom3 olur olur. Ay ilk tuttuğunda korkuyorsun ama emzirsem mi emzirmesem mi nasıl geçer bu hıçkırık diye😂