Deletedmom3 Kizlarr 36 haftaligiz bebegim cok fazla hickiriyo 5 dk falan suruyo en az 🙈 sizin de basiniza geliyor mu dogunca da böyle hickirikli mi oluyolar 😊
Dibeee Deletedmom3 valla benimkide cok hıckırırdı Bi gün hıckırmadı hic yadırgadım korktum acıkcası son aylarda öyle oluyor cıkınca fazla hıckırmadı ama
Deletedmom3 asyaa15 2 saniyede bir ritmik bi sekilde atiyo 😊 tekme ve yumruk gibi degil bende onceden cok merak ediyordum ama inan hickirinca anliyosun ben gulmeye basliyorum o hickirinca 😁
Deletedmom3 Yasmncm aynen benim de en az 5 dk suruyo bide simdi dogum pozisyonu almis kasiklarimda hissediyorum yeri geliyo 10 dk falan suruyo 😁 kendim hickirinca su icince geciyodu 😁
ebis Deletedmom3 kaçıncı haftada başladı hickirirklari hatırlıyor musun 😊 27 haftaligiz bazen bende hickirigini düşünüyorum kızımın ama erken mi bilmiyorum, 🤔
Burcu_asf Deletedmom3 ay o bende de oluyor ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum 😅😂😂 bende diyorum bu yavrum art arda niye vuruyor 🤣🤣 ah ah acemilik işte 🙈🙈🙈
Burcu_asf Deletedmom3 ay o bende de oluyor ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum 😅😂😂 bende diyorum bu yavrum art arda niye vuruyor 🤣🤣 ah ah acemilik işte 🙈🙈🙈
Deletedmom3 aysenur4 2-3 hafta oluyo ben bariz hissedeli 34 te falan hissedersin net canim tabii hickirirsa her bebegi tutuyomu hickirik bilmiyorum 🙈
Deletedmom3 Dibeee yaa dogunca hickirmiyolar mi 🙈 bizimki her gun sabah aksam hickiriyo 😁 dogunca nasil olcak bakalimm
SnmTt ebis bende 27 haftalığım baya hissediyorum hıçkırığını🥰 sizinde hıçkırıktır çok Tatlı oluyolar😀🙈
Pcosaragmen Deletedmom3 günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor ve dakika tuttum 15 dakikadan kısa sürmüyor ,çok hareketli bir bebek zaten maasallah😍bir de hıçkırık olunca rahatsiz etmeye başlıyor inan ,uykudan uyandırıyor
Deletedmom3 Pcosaragmen aynen beni de hele yemek yerken tutuyo bazen insan bi degisik oluyo asagiya surekli pit pit hareketler bi tuhaf hissettiriyo ama tatli yine de 😍
kbrakuru 34 haftalıkken başladı benimkininde hıçkırığı şuan 35 +2 yiz hala devam ediyor ara ara çok komik ve çok tatlı oluyorlar dışardan bile belli oluyor maşallah