Kircicegi-34 Deletedmom3 benimkide korktu😀ayy dedi ilk hissettiginde dedim korkma baktim ben netten iyi biseymis hickirmasi dedimde rahatladi ama tutamiyo karnimi hickirdiginda cok tuhaf oluyo içi😂
Goncaemrah Deletedmom3 ben 39+2 oldum. Benim oğlan da hergün hıçkırır😄 5 dakika falan sürer. Sağlıklı olduğunu gösterirmiş. Öyle dediler. Hık hık karnım atıyor çok tatlı bir duygu😄😉
Ftsctn_20 Deletedmom3 ahahah karın kucaklamakta bir garip oluyor ama napalim sarılmak istiyoruz bende yapiyorum aynisini 😂
Zeys Deletedmom3 33+4 üz bizde durmadan hıçkıranlardanız😄 gece özellikle sessiz oluyor ya çok belli oluyor eşimle dinliyoruz şükrediyoruz 🥰🙏🏼 Büyüdükçe bebek daha çok belli oluyor hık hıkları😂
Burcu_asf Deletedmom3 ay o bende de oluyor ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum 😅😂😂 bende diyorum bu yavrum art arda niye vuruyor 🤣🤣 ah ah acemilik işte 🙈🙈🙈
Burcu_asf Deletedmom3 ay o bende de oluyor ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum 😅😂😂 bende diyorum bu yavrum art arda niye vuruyor 🤣🤣 ah ah acemilik işte 🙈🙈🙈
Tlysfk Deletedmom3 ay bende bgn kontorole gittim de sordum doktora normal dedi. Dışarıdan bile belli oluyor hatta artık günde 3-4 kere hıçkırık tutuyor😂 bende 36haftalığım bu arada🙈
Betttt Deletedmom3 olur olur. Ay ilk tuttuğunda korkuyorsun ama emzirsem mi emzirmesem mi nasıl geçer bu hıçkırık diye😂
SnmTt ebis bende 27 haftalığım baya hissediyorum hıçkırığını🥰 sizinde hıçkırıktır çok Tatlı oluyolar😀🙈
SnmTt ebis evet hıçkırıktır bence ayırt edemedim ilk başta sonra baktım çok ritmik 1 dk 2 dk hiç durmadan tık tık vuruyo hıçkırık kesin dedim😀 hatta baş aşağı dönmüştü onu bile anladım hıçkırığından🙈