Kızlar merhaba.30 haftalığım. Geçen hafta kontrole gittigimde bebeğim hala dönmemişti.doktor yürü hergün dedi. Dün kasıklarımda acayip gerginlik hissettim bütün gün.Bugun de bütün hareketleri midemin altında hissediyorum.Dönmüş olabilir mi? Döndüğünü siz hissetiniz mi? Yoksa ben psikolojik olarak mı böyle hissediyorum?

• [silindi]

Bende 31+1 haftadayım ama bebişim uzun zamandır ters ve halen de ters çünkü ayakları aşağıda her ayaklarını oynattıkça tuvalete çıkamam gerekiyor 😊☺🤭🙈 Bakalım doktorumuz yarın ne diyecek 😊

Missipi 36 da dönmüştü benim 2 gün karnım sert ve yanlarıma baskısı vardı karnım şekilden şekile girmişti hiç uyutmamisti ağrısı ama 30.haftada hissedilir bence eğer ayakları daha yanlarında hissedersen dönmüş olabilir

Missipi
        Canım bende dönerken hissetmedim ama gögsumun altına ağrı baski veriyordu ya oysaki dondugu icinmis ayaklariymis baskı yapan umarim seninkide dönmüştür

Masalmisali bana doktor sadece yürüyüş tavsiye etti canım. Onu da abartma düşük tempoda yarım saat yeter hergün Yada gün aşırı dedi

Missipi 28. Haftamda gittim dönmüştü normalde hareketlerini tekmeleri yani kasıkta hissederdim 27. Haftadan sonra sağ tarafımda hissettim ve poposu göğüs altıma dayanmıstı insan anlıyor aslında neyi nerde oldugunu

Missipi benim minik kızım 29da dönmüştü hala baş aşağı 31 haftalık olcaz inşallah ama aşağıda inanılmaz bir baskın var lavaboya gidince anlaşılıyor yürürken ağrı yapıyor anlarsın heralde dönse

Missipi 28den beri baş aşağı benimkide.. sert olan hareketler mide altında yumuşak hareketleri kasık tarafında hissediyorsan dönmüştür

Missipi benimkide 29 da donmuş bende erken mi dondu diye evham yapıyordum 🙈 döndüğünü ben hiç hissetmedim