Missipi 28. Haftamda gittim dönmüştü normalde hareketlerini tekmeleri yani kasıkta hissederdim 27. Haftadan sonra sağ tarafımda hissettim ve poposu göğüs altıma dayanmıstı insan anlıyor aslında neyi nerde oldugunu

Missipi benim minik kızım 29da dönmüştü hala baş aşağı 31 haftalık olcaz inşallah ama aşağıda inanılmaz bir baskın var lavaboya gidince anlaşılıyor yürürken ağrı yapıyor anlarsın heralde dönse

Missipi 28den beri baş aşağı benimkide.. sert olan hareketler mide altında yumuşak hareketleri kasık tarafında hissediyorsan dönmüştür

Missipi benimkide 29 da donmuş bende erken mi dondu diye evham yapıyordum 🙈 döndüğünü ben hiç hissetmedim

Mebos Bahsettigin kadar bi ağırlık hissetmiyorum :/ tuvalet konusu hep cok sıktı zaten.

Sevda12 Evet hareketleri tam da anlattıgın gibi canım. Umarım dönmüştür🙏🏻

Missipi benim 20 haftadan beri dönmüş durumda çok küçük olduğu için ben hissetmedim.30lu haftalarda dışardan hissedilebilirmi bilmiyorum.inşallah dönmüştür

Missipi inşallah canım benim ikinci doğum sezeryan olacak o yüzden dönüp dönmemesi çok önemli değil sen donemsinj isteyince sordum😊

01merve14 :) aynen canım benim için önemli 🤗Sağlıkla dogsun seninki de inşallah 🙏🏻