d190516 Yesmckmk olabiliyo kuzum o kadar belki de geç döllenme olmuştur mide bulantının olması şart değil bulanmayadabilir benim de aynı senin gibi oğlumda ilk günden son güne mide yanmam oldu bulantım hiç olmadı 7 haftaya yakın gidicem bende kontrole 😊
Yesmckmk d190516 biz 00.00 itibariyle 7 haftalık olduk ☺️ yarında kalp atışını duyarım da içim rahatlar bi nefes alırım ❤️🤲🏻
d190516 Bsrlmnemr inşallah inşallah hepimiz ♥️Duyan yazsın buraya ben iki hafta sonra gidicem kontrole
1Vera_ d190516 ben de 4+5 🤗 cuma gideceğim inşaâllah doktora. Dünden beri ara ara bulantılarım oluyor midem kaynıyormuş gibi de olur inşaâllah artmaz
d190516 1Vera_ inşallah kuzum benim şimdilik hiç bişeyim Yok çok şükür herkes erkenden gidiyo bi ben geçe kaldım 2 hafta sonra gidicem ben
d190516 Ayse0707 yaa ne güzel kalp atışını da duyman dileğiyle ben daha gitmedim hiç 2 hafta sonra gidicem 🙈
Wait_my_second_baby d190516 amin , evet tecrubeliyim diyorum baskasina cok guzel akilda veriyorum ama kendime gelincee acabalarla kaliyorum😂ccugunun yasi kac canim