Didi6 RabiaOkan Ayza isminin anlamını iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/ayza-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Muge0609 RabiaOkan Bal, Benim kızım,, Güzel Kızım Anlamları Var Bitaz Farklı Bir İsim Kökenide TüekçemDeğil Zaten
Muge0609 RabiaOkan Bal, Benim kızım,, Güzel Kızım Anlamları Var Bitaz Farklı Bir İsim Kökenide TüekçemDeğil Zaten
ezoterik Biz Doğa koyucaz kizcemizin adini🤗ama Bilge,Ada,Nil,Arya,Ekin,Cemre isimlerini de begeniyoruz biz
Selmaercan Kızlar bende 7 haftalık hamileyim kız olursa ışıl başak koymak istiyoruz😍 sizce nasıl anlamları da çok güzel ömrü bahtı da öyle olır inşallah 🌾💫
ezoterik RabiaOkan Biz de çok arada kalmistik Bilge mi Doğa mi diye ama esim Doğa yi çok seviyor soyadimizla da uyumlu o yüzden ona karar verdik ama evet Bilge çok güzel 🤗
Annevekuzusu RabiaOkan bu isim biraz dalga geçmeye uygun canım sağlak felan derler tabi kendin bilirsin ama ileriyi düşünerek koy bence ama değişik farklı bi isimmiş yani 🤗
Nml06 RabiaOkan Merhaba, karel ve rahel çok güzel inşallah sağlıkla sıhhatle kucağna almak nasip olur
RabiaOkan Duyguali Canım bebekisimleri.org diye bir site var. Ben orada farklı isimler buldum açıkcası. Gerçi kullanıma müsait olmayan saçma sapan isim de çok fazla ama tasnif edebilirsin beğendiklerini.❤️🙊 Bizimle de paylaş lütfen.