Kubra_dmrr ya benim daha çok kapalı bölgelerde oldu koltuk altı boyun genital bölge falan 😒
Tende kararma yaşayanlar
NeslihannBry normalde kararma için limonun iyi geldiğini biliyorum ama hamilelikte olur mu bilemedim ama sıkıntı yapma geçer Doğumdan sonra
Kubra_dmrr insallah canım ya gerçekten sinirimi bozdu çünkü. Limonu bende duymuştum doğumdan sonra bi denerim
NeslihannBry yüzünüz hariç diğer yerler hep geçiyor. Yüzünüzü de güneşten korumazsanız kalıcı olabiliyor. Hep kara kara kalmayacagız yani😄😉
Esrelf ya yüzümde hiç olmadı şükür zaten Eskişehir deyim pek fazla güneş görmedim 38. Haftadayız kolay kolay da çok görmem 😊 ay çok sevindim ya valla moralim çok bozulmuştu.
NeslihannBry benimde koltuk altı ve göğüslerde oldu inş geçer doğumdan sonra
Tugba umarım geçer 🙏🏻 Bi çözüm duyarsak da haberleşelim mutlaka 😊
NeslihannBry goguslerm koltk altima kadr karardi bgun dogumm oldu simdilik ayni hala karartsi acaba nezamn gecer blmyrm
NeslihannBry tabi canım mutlaka yazalım
Benim de göbeğim de oldu ama kaşıntıyla birlikte bir bölge sadece, advantan krem verdi cildiyeci, egzama olmuş yani. Kaşıntı varsa cildiyeye gidin derim.
NeslihannBry
Bendede aynı sorun var çok sinirlerim bozuluyo normalde en ufak kararıklık yoktur ama şimdi kapkara oldu inş eskisi gibi olur
Svcnn göbek cizgisiyle birlikte kayboluyormus 😒 bakalım kalıcı olmasında
aysbuk2baby kasıntı sadece göbeğimde var orda da kararma yok 😅
Bogannesi aynen ya insanı çok etkiliyor takılmayım diyorum ama sinir bozucu
Aynı durumdayız koltuk altım boynum ensem göğsüm komple karardı bende aynı şekilde okudum inşallah geçer fena derecede karardım😢😢