NeslihannBry benim de yüzümde çenemin çevresinde oldu geçiyormuş doğumdan sonra güneş kremi kullanmak gerekiyormuş koruyucu bir de sürekli nemlendirici sürmen lazım cildin kuruysa güneşte çok durmamak gerekiyor gözlük Ve şapka da takarak önlem alabilirsin

NeslihannBry normalde kararma için limonun iyi geldiğini biliyorum ama hamilelikte olur mu bilemedim ama sıkıntı yapma geçer Doğumdan sonra

NeslihannBry yüzünüz hariç diğer yerler hep geçiyor. Yüzünüzü de güneşten korumazsanız kalıcı olabiliyor. Hep kara kara kalmayacagız yani😄😉

Esrelf ya yüzümde hiç olmadı şükür zaten Eskişehir deyim pek fazla güneş görmedim 38. Haftadayız kolay kolay da çok görmem 😊 ay çok sevindim ya valla moralim çok bozulmuştu.

Tugba umarım geçer 🙏🏻 Bi çözüm duyarsak da haberleşelim mutlaka 😊

Benim de göbeğim de oldu ama kaşıntıyla birlikte bir bölge sadece, advantan krem verdi cildiyeci, egzama olmuş yani. Kaşıntı varsa cildiyeye gidin derim.

NeslihannBry
            Bendede aynı sorun var çok sinirlerim bozuluyo normalde en ufak kararıklık yoktur ama şimdi kapkara oldu inş eskisi gibi olur

Svcnn göbek cizgisiyle birlikte kayboluyormus 😒 bakalım kalıcı olmasında

3 ay sonra
              NeslihannBry Arkadaşımda oldu hatta ilk kez gördüm çok şaşırmıştım boyun çevresi falan baya kararmıştı hamilelikten sonra geçti genelde kız çocuğa hamile olan annelerde oluyormuş geçiyor korkmana gerek Yok 😀
              Benimd e boynum karardı yüzüm beyaz boynum kapkara kirli gibi duruyo çok gıcık bi durum ya ins geçer kizlari m olacak benimde
              NeslihannBry
              Aynı durumdayız koltuk altım boynum ensem göğsüm komple karardı bende aynı şekilde okudum inşallah geçer fena derecede karardım😢😢
              Benimde yüzümde cilenme oldu ins doğumdan sonra geçer yoksa çok kötü 🤦‍♀️