birsaglikci Karadenizf sdnrkya Gigy deletedmom2626 Akdenizbebisi civcivimmm Sinem67 Zynp_hsn Serap0733 Esra_1234 civcivimmm Cemileyaman Nur444 juliet Karadenizf Simgeeee Valsss Merve2012 Tuuce7 Merve2012 Zuhraa Meryemaltunbas Oznur69 Meryemaltunbas ilknurmom ilknurmom Bebeannesi Nesizade05 Nesizade05 Deryaaa27 Siyahkelebek Aliss_36 Burcu Zuhraa kızlar hepinize iyi akşamlar. Bundan 40 gün kadar önce “sanırım düşük yapıyorum” diye post açmış; kimyasal gebelik olduğunu sizinle paylaşmış ve sizden çok destek almıştım. Şimdi bu haberi sizlerle paylaşmak boynumun borcu; HAMİLEYİM 😄❤️ Hatırlıyorsanız ben geçen ay (20 Ocak) kimyasal yaşadım. Bu ayın da 20’sine kadar bekledim adet olmayınca hcg:15 çıktı. Bugüne kadar korktum bekledim yine kimyasal olursa diye. Hiç birşey yapmadım. Bugün sağlık ocağında baktırdım (ilk hcg baktırdıktan 11 gün sonra) hcg 498 çıkmış. Bu değer nasıl sizce ? Haftaya pazartesi de kadın doğuma gideceğim. Hem sizinle paylaşmak hem de destek almak istedim ❤️
civcivimmm birsaglikci aminnn canımm benimm hepimizz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallahh ne kadar güxel enerji dolu bi mesaj atmışsınız bende okuyunca mutlu oldumm 🥰 eminim ben kötü bi haber almıcağınıza ama mutlaka doktor ne derse haber edin banada dualarım sizinlee 🌺🐣❤️
birsaglikci Kızlar kan sonuçları çıktı. Hcg 13’e düşmüş. Sanırım kimyasal ya da düşük giriyorum şimdi doktora
Karadenizf birsaglikci kimyasal olabilir o zaman ama doktorun seni yine bilgilendirir. Ablamda da olmuştu doktor rahmin şuan çok hazır hemen hamile kalabilirsin demişti. Hemen hamile kalmıştı tekrar. Daha kolay olurmuş kimyasaldan sonra. Kendini strese sokma çoğu kadın bilerek bilmeyerek yaşıyormuş bu kimyasal gebelik olayını. Dikkat et kendine 🌼
Simgeeee birsaglikci eğer öyleyse bile üzülme ben düşük yaptıktan sonra hiç adet görmeden hamile kalanlardanım. En azından hamile kalabiliyorsun bi problemin yokmuş bu bile teselli etmeye yeter bence ❤️
Cemileyaman Cnm alh istemedi sürece bir şey olmaz bn 2. Gebeliğim de bildin adet oldum hmen doktora gittim kesenn etrafında kanama var demşti. He dünyada yicek ekmeği yokmuş 3 hfta sonra gelişimi durmuştu bebeğimin ama o kanamaya rağmen brkmamıştı beni. Umarım hyrlı haberler alırsın sende dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻
birsaglikci Hepinize, ilginize, arkadaşlığınıza, desteğinize çok teşekkür ederim. Doktor kimyasal gebelik dedi. Yapıp-yapmamam gereken bir şey var mı dedim; hayır yok hiçbir şey olmamış gibi devam et yaşantına. Dedi. Hepinize tekrar teşekkür ederim 🤲🏻
Valsss birsaglikci cok gecmis olsun bende aynisi yasadim bi adet gordukten sonra tekrar hamile kaldim olur yine insallah seninde🥰😘
Zuhraa birsaglikci gecmis olsun canım. Bende kimyasal bi gebelik yaşadım ve yine hamileyim 13+6 hamilelige engel degil yumurtalarinin saglam oldugunu gösteriyor. Tekrardan cok gecmis olsun
Meryemaltunbas birsaglikci geçmiş olsun canım hiç üzülme devam et çalışmalara benimde ilk kimyasal olmuştu ve çok üzülüp yıprandım kanamam 6 gün sürdü bittikten hemen snra hamile kaldım yine . Demem o ki bir bebeğimin gitmesine neden olan kanama şuan diğer bebeğimin son adet kanaması olarak sayılıyor. Ve şuan 14 haftalık olduk bile İnsAllah sende tez vakitte alırsın yeni güzel haberi