birsaglikci Karadenizf sdnrkya Gigy deletedmom2626 Akdenizbebisi civcivimmm Sinem67 Zynp_hsn Serap0733 Esra_1234 civcivimmm Cemileyaman Nur444 juliet Karadenizf Simgeeee Valsss Merve2012 Tuuce7 Merve2012 Zuhraa Meryemaltunbas Oznur69 Meryemaltunbas ilknurmom ilknurmom Bebeannesi Nesizade05 Nesizade05 Deryaaa27 Siyahkelebek Aliss_36 Burcu Zuhraa kızlar hepinize iyi akşamlar. Bundan 40 gün kadar önce “sanırım düşük yapıyorum” diye post açmış; kimyasal gebelik olduğunu sizinle paylaşmış ve sizden çok destek almıştım. Şimdi bu haberi sizlerle paylaşmak boynumun borcu; HAMİLEYİM 😄❤️ Hatırlıyorsanız ben geçen ay (20 Ocak) kimyasal yaşadım. Bu ayın da 20’sine kadar bekledim adet olmayınca hcg:15 çıktı. Bugüne kadar korktum bekledim yine kimyasal olursa diye. Hiç birşey yapmadım. Bugün sağlık ocağında baktırdım (ilk hcg baktırdıktan 11 gün sonra) hcg 498 çıkmış. Bu değer nasıl sizce ? Haftaya pazartesi de kadın doğuma gideceğim. Hem sizinle paylaşmak hem de destek almak istedim ❤️
Tuuce7 birsaglikci Ne kadar kanama ? Yerleşme denmiş ama yerleşme kanaması nişan gibi falan azıcık oluyır
Zuhraa birsaglikci gecmis olsun canım. Bende kimyasal bi gebelik yaşadım ve yine hamileyim 13+6 hamilelige engel degil yumurtalarinin saglam oldugunu gösteriyor. Tekrardan cok gecmis olsun
Meryemaltunbas birsaglikci geçmiş olsun canım hiç üzülme devam et çalışmalara benimde ilk kimyasal olmuştu ve çok üzülüp yıprandım kanamam 6 gün sürdü bittikten hemen snra hamile kaldım yine . Demem o ki bir bebeğimin gitmesine neden olan kanama şuan diğer bebeğimin son adet kanaması olarak sayılıyor. Ve şuan 14 haftalık olduk bile İnsAllah sende tez vakitte alırsın yeni güzel haberi
birsaglikci Meryemaltunbas ooo maşallah 🥰 rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 😘❣️
Meryemaltunbas birsaglikci amiin İnsAllah 🤲 , Allah tan ümit kesilmez en iyi vakti o bilir . Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah
Oznur69 Canım sakın üzülme bnde kimyasal gebelik geçirdim diğer ay beklemiyorduk bir baktım hamileyim suan 36 haftamıza gireceğiz herşey rabbimizden sen Bol bol dua et. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla yeniden gebe kalmanı nasip etsin 😍
birsaglikci Sağolun hepinizden Allah razı olsun. Kimyasal gebelikmiş arkadaşlar (arada kalan mesajları okumayan arkadaşlar İçin tekrar yazıyorum) 🌺❤️