Deletedmom124 A-d-f yani normal de muyanee ücretleri İstanbul'a göre pahalı 100 lira alıyorlar bir anda fiyat artışı tam kazik olmuş devlette surunmeyecegimi bilsem doğumu yapacağım da korkuyorum işte şansa hangi doktor gelirse oluyor
Leman0134 mutser Kozyatağı yeditepe üniversitesi hastanesi prof doktor normal doğum 10.500 Sezaryen doğum 11.500 Epidural fiyatları fark etmiyormuş
RuzgarsMommy Burcu ben Küçükyali Delta Hospital a gidiyorum. Erdem hastanelerini de hep duyuyorum görüyorum da genelde memnun herkes doğum fiyatları da iyiymiş
oknshr mutser Ben sezaryen doğum yaptım yeni 2500 tl mecburi 3300 tl isteğe bağlı sezaryan normal doğum 1900 tl idi
Gul-08 mrvsyr yaa, ben sormayı unutmuştum geçen aklıma geldi telefonda sordum tam fiyat söyleyemiyoruz 3binle 5bin arasında değişiyor dedi kız.Daha 19. haftadayım oraya çok var diye sormamıştım☺️ Teşekkür ederim
Leman0134 RuzgarsMommy Maalesef gerçek 1 hafta önce fiyat aldık bizim özel sağlık sigortamız 5000 tl sini karşılıyor. Hastaneden de ekstra indirim istedik 1000 tl indirim yaptı.
Deletedmom127 Nur444 canım bu arada ben özel mesajlaşma için mesaj attım sana. Dedim tanışalım istersen tabikide 😊