Songsong Pnarvrl nen de merak ediyordum resmen fazla ya medipol bagcılar da bana 3500 normal ve 5000 sezeryan dedi🙅♀️
iremss Songsong hangi doktor için bu flyat, bende ctesi görüştüm normal 2950₺ zorunlu sezaryen 4100₺ dediler
Nazenincicegi Happyprincess cihanpole gidiyorum bilmiyordum fiyatlari 1 ay sonra dogumum olck bilgi icin tesekkur ederim
Tr55 Nur56789 bende oraya gidiyorum ilk başta yaşam kart çıkartmış tık onun baya indirimi oluyo doğuma
Mommy34 benimkuzum muayene ücreti ne kadar ve hangi doktora gidiyorsunuz sgklı olarak mı özel sigorta mı var belirtirseniz sevinirim 😊
benimkuzum Mommy34 muayene ücreti 95 nst ücreti 30 sgk olarak gidiyorum normal doğum 1450 sezeryan 1650 umut hanıma gidiyorum çok araştırarak gittim ve çok memnunum hatta yarın tekrar gidicem 😊 başka merak ettigin bise varsa sorabilirsin canım
erbasbebek benimkuzum normal Doğum yanlısı mı doktorun canım bide odaları falan Nasıl fiyat olarak cok iyiymiş
Mommy34 Yalovada aktif hastanesinde normal doğum 2500 zorunlu sezeryan 2300 fiyatlar yılbaşından sonra çok arttı
bilgihamile Merve-26 Dogum paketi degil. Dogum paketi ocaktan once 5500 du son fiyat ne oldu blmiyorum. Bu sadece dogum sezeryan 2 normal 1 gun
Berrasiner MertAnnesi arnavutköy avrupa hospital mi? Eğer orasıysa bende oraya gidiyorum sezaryen 1500 dediler bana. Özel oda istersem 100 tl daha vermem lazımmış hatta
MertAnnesi Berrasiner evet orasi bana normal 1000 sezaryan 1300 kendi doktorunu istersen eger 300 tl fark istiyolarmis
Marryy ipekgul o hastanenin odaları vs çok iyi sancılar açısından düşününce.. eşim doğum fiyatını fazla bulduğu için gidemiyorum oraya 🤦🏻♀️
Gulmartin Ztbr sanırım bu konuda en pahalı yerlerden biri Eskişehir malesef acıbademi düşünmek de istemiyorum çok uçuktu orası da.