Ipek_ozsyhzry mutser ben özel okmeydanı hastanesine gidiyorum Dr hakkı Gürkan Özalp doğumumuda o yapıcak baya mennunum 2ay var doğuma normal doğum 2bin zorunlu sezeryan 2400 tl muayene 70 tl
bilgihamile Alyacaganim Evet sadece dogum sezeryan 2 normal 1 gun olmak uzere 3750.. Paket 20.haftadan sonra mi ne vermiyolardi sanirim
Nur444 Deletedmom127 15 haftalık hamileyim canım . Evet devlet ilgisiz ama ben çalıştığım için o ilgisizliği görmüyorum dr iyi ama kalabalık olduğundan dolayı değiştirmek istiyorum
Deletedmom127 Nur444 canım bu arada ben özel mesajlaşma için mesaj attım sana. Dedim tanışalım istersen tabikide 😊
Fikret_kayra Osmaniye merkez hayat hastanesi pazartesi gunu doğum yapicam sezeryan 1430 normal dogum ne kadar bilmiyorum ama daha ucuzdur tabi üstelik benim gittigim hastane en pahalilardan daha uygunlari var bu fiyatlari görünce sok oldum dogrusu ..
Deletedmom124 Fikret_kayra Osmaniye gibi yerde çok bile bu fiyat halkı ödeyebilecek konumda olsa daha da artar merak etmeyin
ebruliyim Fikret_kayra hangi doktora gidiyorsunuz orda bende osmaniyede yapicam dogumu mehmet temel e gidiyorum
Deletedmom0990 Fikret_kayra Deletedmom124 Ayy canım hemserilerim 😍❤️ ben gurbet ellerdeyim😣hamislik nasıl gidiyor neresinde oturuyorsunuz Osmaniye'nin 😂 annemler AVM nin orda hayat hastanesi ne yakınlar 😄
Deletedmom124 A-d-f Hatay da ortalama fiyat bu şekilde canım doktordan doktora değişiyormuş 3000 e sezeryan yapan varmış
Kuzucuklarim Tgbkcygt yeni fiyatimi bu bende corumluyum elitparka gidiyorum corum ozele gecmeyi dusunuyorum.
Gul-08 mrvsyr yaa, ben sormayı unutmuştum geçen aklıma geldi telefonda sordum tam fiyat söyleyemiyoruz 3binle 5bin arasında değişiyor dedi kız.Daha 19. haftadayım oraya çok var diye sormamıştım☺️ Teşekkür ederim
Esrayldz mrvsyr mrvsyr Bir yanlışınız olabilirmi yada doktordan doktora mı değişiyor ben 10 ocakta gittim sezeryan 2750 tl normal 3250 tl dediler Filiz Dursun doktorum
Songsong Pnarvrl nen de merak ediyordum resmen fazla ya medipol bagcılar da bana 3500 normal ve 5000 sezeryan dedi🙅♀️
sinber Pnarvrl gop yerine medicali tavsiye ederim sezaryen 4000 civarı ayrıca doktorları çok daha ilgili ve bilgili
Nurcanozturk MrvTp92 4000 TL sezaryen fiyatı mi? Bir de icind fotoğraf çekimi var mı bilgi verdiler mi? Bende egepolde gidiyorum ama doğum ucretini soramadım